Search

Gdje radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop ured

Gdje radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop ured

Tekst: BURO.

Gwyneth Paltrow je ličnost koja izaziva jake reakcije javnosti i kao glumica i kao poduzetnica, pa čak i dok je bila djevojka Brada Pitta. Tijekom godina smo se uvjerili da sve te komentare koristi kao vjetar u leđa kako bi uzdignula svoje lifestyle carstvo znano kao Goop. Poduzetna kakva jest, svaki je potez pretvorila u profit na čemu joj treba čestitati.

Gdje radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop ured (фото 1)

Danas Goop imperij posluje na nekoliko frontova i prodaju doslovno sve od svijeća za kuću, kristala do kašmira. Nedavno su se preselili u novu poslovnu zgradu koja ima 5000 kvadrata gdje je sada smješteno preko 250 zaposlenih ljudi u sistemu. Novi dizajn potpisuje tvrtka Rapt Design, a brief je bio da kreiraju prostor koji je multifunkcionalan, sofisticiran i umirujući. Ovdje je postignut efekt nekog luksuznog mirnog doma u kojem zaposlenici mogu nesmetano raditi, ali i uživati.

Gdje radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop ured (фото 2)

U zoni recepcije smješten je masivan drveni pult nepravilnog oblika koji je Rapt dizajnirao, a izradila ga je tvrtka ArtCrafters iz Los Angelesa. Ružičasti kauč je mjesto gdje posjetitelji čekaju svoj red za sastanak, a sve je ograđeno kružnim metalnim panelom koji je izradila tvrtka Bayly Art.

Gdje radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop ured (фото 3)
Gdje radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop ured (фото 4)
Gdje radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop ured (фото 5)

Kako se ovdje ne radi o običnom uredu, nisam dizajn ne možemo nazvati klasičnim uredskim. Postoji nekoliko različitih prostora koji su namijenjeni poticanju kreativnog razmišljanja, uključujući i prostoriju s Goop proizvodima koja je namijenjena VIP i veleprodajnim kupcima te laboratoriju za wellness inovacije. Tu su i dvije testne kuhinje gdje se isprobavaju recepti i snimaju YouTube videa u kojima se pojavljuje sama Gwyneth, ali i drugi urednici. Postoje modna i dizajn sekcija gdje se radi na liniji odjeće G Label kao i studio za snimanje. Pored toga, dizajneri su kreirali i nekoliko zona i kutaka gdje zaposleni mogu predahnuti u pauzama od posla, ali i održati manje sastanke.

Gdje radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop ured (фото 6)
Gdje radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop ured (фото 7)
Gdje radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop ured (фото 8)

A kako izgleda ured direktorice? Nije ekstravagantan. Radi se o uredu koji je odvojen staklenim zidom od ostatka prostora, s jednim razlikom što ima privatan toalet s tušem.

Gdje radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop ured (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više