Search

Genijalan dizajnerski \"roll-out\" stol koji poziva na druženje

Genijalan dizajnerski "roll-out" stol koji poziva na druženje

By Marcus Voraa


Image: Marcus Voraa

Dizajnerov cilj bio je kreirati centralni element, točnije stol koji će svojom odličnom tehnikom proširivanja utjecati na učestalija okupljanja i druženja ljudi

Jedan od najbitnijih elemenata u smislu uređenja interijera danas je svakako (blagovaonski) stol oko kojeg možete okupiti velik broj ljudi. Kako bi doskočio tom problemu, dizajner Marcus Voraa osmislio je tzv. drveni Roll-out stol koji se jednostavnom tehnikom odmotavanja može proširiti. Njegov cilj bio je stvoriti centralni element zone koji će privući članove obitelji da provedu vrijeme zajedno, okupe prijatelje ili pak sve skupa zajedno. Nije bitno je li riječ o blagovaonskom stolu, centralnom stolu za sastanke i konferencije, činjenica je da se radi o elementu koji svojom funkcijom, ali i estetikom itekako privlači pažnju i poziva na druženja koja smo nekako u posljednje vrijeme zapostavili.

Genijalan dizajnerski "roll-out" stol koji poziva na druženje (фото 1)Genijalan dizajnerski "roll-out" stol koji poziva na druženje (фото 2)Genijalan dizajnerski "roll-out" stol koji poziva na druženje (фото 3)Genijalan dizajnerski "roll-out" stol koji poziva na druženje (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više