Search

Genijalan kafić na Baliju u kojem bismo proveli cijeli godišnji odmor

Genijalan kafić na Baliju u kojem bismo proveli cijeli godišnji odmor

Divan spoj boja, tekstura i uzoraka

Tekst: L.L.


Image: Interior Design / Sheila Man

Full Circle Café na Baliju čini se kao idealan izbor za godišnji odmor iz snova. Zelenilo na zidovima prostora asocira na džunglu, a cilj kod stvaranja ovog prostora, objasnili su dizajneri, bio je spoj različitih prirodnih ljepota, ali i dodatak šarma koji će osvojiti današnju Instagram populaciju. Spoj jednostavnog betona u kombinaciji s kamenjem, bambusa i zelenih tonova tapeta ostavlja smirujuć dojam i čini se kao upravo savršeno mjesto za uživanje za vrijeme slobodnih ljetnih dana. Tapeta, koja nas je posebno oduševila, prikazuje obližnju šumu s majmunima i idealna je uvertira u ono što vas očekuje kada se nakon kratkog odmora bacite na istraživanje Balija.

Genijalan kafić na Baliju u kojem bismo proveli cijeli godišnji odmor (фото 1)

Kafić je namijenjen baš svima, od onih koji samo žele sat ili dva odmora kako bi nastavili svoje putovanje, pa do zahtjevnijih gostiju koji zatim mogu odsjesti u butik hotelu u sklopu kafića. Na ovom mjestu možete naručiti čak i hranu, a još jedna od posebnosti svakako je kava. Naime, u Full Circle Caféu mogu se isprobati speciality kave kojima se posvećuje posebna pažnja te postoji čak i poseban dio kafića u kojem možete gledati samu pripremu, a potom i uživati u svojoj šalici omiljenog jutarnjeg napitka. Za one nešto drugačijih preferencija, na katu se nalazi viski bar u osvježavajućim, bijelim tonovima.

Genijalan kafić na Baliju u kojem bismo proveli cijeli godišnji odmor (фото 2)Genijalan kafić na Baliju u kojem bismo proveli cijeli godišnji odmor (фото 3)Genijalan kafić na Baliju u kojem bismo proveli cijeli godišnji odmor (фото 4)Genijalan kafić na Baliju u kojem bismo proveli cijeli godišnji odmor (фото 5)Genijalan kafić na Baliju u kojem bismo proveli cijeli godišnji odmor (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više