Search

Prostoria je upravo predstavila neodoljivu kolekciju namještaja u pastelnim tonovima

Prostoria je upravo predstavila neodoljivu kolekciju namještaja u pastelnim tonovima

Nove pastelne nijanse u već dobro poznatoj seriji namještaja 3angle


Image: PR

Prostoria je svojim "statement" komadima namještaja iz serije 3angle odlučila podariti posve novo proljetno ruho

Popularni "statement" naslonjač i dvosjed 3angle rezultat su brižljivog i dugotrajnog razvoja proizvoda koji Prostoria osigurava dizajnerima. Nakon natječaja iz 2011. godine projekt je prošao niz preobrazbi testiranih na prototipovima, pri čemu je izvorna oblikovna ideja čitavo vrijeme zadržana. Dizajn koji potpisuje hrvatski kolektiv, koji djeluju pod jedinstvenim imenom Grupa Studio, karakteriziraju razlomljene kristalične plohe koje sustavno, poput matematičkog algoritma, opisuju kompaktni volumen.

Prostoria je upravo predstavila neodoljivu kolekciju namještaja u pastelnim tonovima (фото 1)

Rješenje nije samo formalno jer karakteristični rukonasloni prate ergonomski opušten položaj ruku. Mekana školjka naslona i rukonaslona prekrivena je kontinuiranom presvlakom na kojoj su bridovi samo naznačeni tankim šavovima. Tanka crna metalna potkonstrukcija ponavlja karakterističan motiv trokuta što doprinosi kompaktnosti kompozicije. 3angle je samouvjeren, no i vrlo discipliniran formalni iskorak čiji snažni identitet ne priječi uklapanje u raznolike ambijente, a s dolaskom proljeća tu su i nove trend nježne nijanse koje vam predstavljamo u nastavku. Ovakvo kolorističko osvježenje u domeni prepoznatljivog i omiljenih nam produkta iz serije 3angle, obožavat će svi ljubitelji dizajnerskih komada s hrvatskim potpisom.

Prostoria je upravo predstavila neodoljivu kolekciju namještaja u pastelnim tonovima (фото 2)Prostoria je upravo predstavila neodoljivu kolekciju namještaja u pastelnim tonovima (фото 3)Prostoria je upravo predstavila neodoljivu kolekciju namještaja u pastelnim tonovima (фото 4)Prostoria je upravo predstavila neodoljivu kolekciju namještaja u pastelnim tonovima (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više