Search

Hotel Mandarin Oriental pomaže vam urediti vaš životni prostor!

Hotel Mandarin Oriental pomaže vam urediti vaš životni prostor!

Opremite svoj dom vrhunskim talijanskim namještajem

Image: PR,
screenshot

Zanimljiva ponuda osvanula je u sklopu jednog hotela u Milanu, gdje od sada možete rezervirati mogućnost obilaska vrhunskih salona i radionica namještaja, kako biste opremili svoj dom...

Hotel Mandarin Oriental ima velik broj hotela koji su smještani diljem svijeta i oduvijek je bio simbol za luksuz, vrhunsku ponudu i zanimljiv dizajn. Ovaj hotel u Milanu nalazi se u samom srcu grada na Via Andegari te se sastoji od četiri restaurirane zgrade iz 18. stoljeća. Svjedočimo tome da sve više hotela, spa centara i ostalih uslužnih objekata pokušava biti što inovativnije u svojim ponudama, a tu inovativnost od nedavno je pokazao i ovaj hotel.

Naime, u njemu možete rezervirati uslugu u kojoj odlazite u obilazak najpoznatijih salona i radionica namještaja te u njima možete kupiti sve što vam je potrebno za uređenje svoga doma. U obilazak ne morate otići sami jer hotel nudi uslugu u kojoj stručna osoba odlazi s vama u kupovinu i daje vam stručne savjete koje komade namještaja da odaberete i kako da uredite svoj dom. Cijeli koncept je razvijen pod nazivom The Milan Furniture Design, a svojim gostima nudi jedinstvenu ponudu, kako im sjećanje na odmor ne bi bilo vezano isključivo uz hotel, nego i sjećanje na opremanje vlastitoga doma. Sam dizajn i uređenje hotela su moderni i primamljivi i ne sumnjamo da će gosti ovoga hotela često koristiti ovu novu uslugu. 

Hotel Mandarin Oriental pomaže vam urediti vaš životni prostor! (фото 1)

Hotel Mandarin Oriental pomaže vam urediti vaš životni prostor! (фото 2)

Hotel Mandarin Oriental pomaže vam urediti vaš životni prostor! (фото 3)

Hotel Mandarin Oriental pomaže vam urediti vaš životni prostor! (фото 4)

Hotel Mandarin Oriental pomaže vam urediti vaš životni prostor! (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više