Traži

Hotel Mandarin Oriental pomaže vam urediti vaš životni prostor!

Hotel Mandarin Oriental pomaže vam urediti vaš životni prostor!

Opremite svoj dom vrhunskim talijanskim namještajem


Fotografija: PR,
screenshot

Zanimljiva ponuda osvanula je u sklopu jednog hotela u Milanu, gdje od sada možete rezervirati mogućnost obilaska vrhunskih salona i radionica namještaja, kako biste opremili svoj dom...

Hotel Mandarin Oriental ima velik broj hotela koji su smještani diljem svijeta i oduvijek je bio simbol za luksuz, vrhunsku ponudu i zanimljiv dizajn. Ovaj hotel u Milanu nalazi se u samom srcu grada na Via Andegari te se sastoji od četiri restaurirane zgrade iz 18. stoljeća. Svjedočimo tome da sve više hotela, spa centara i ostalih uslužnih objekata pokušava biti što inovativnije u svojim ponudama, a tu inovativnost od nedavno je pokazao i ovaj hotel.

Naime, u njemu možete rezervirati uslugu u kojoj odlazite u obilazak najpoznatijih salona i radionica namještaja te u njima možete kupiti sve što vam je potrebno za uređenje svoga doma. U obilazak ne morate otići sami jer hotel nudi uslugu u kojoj stručna osoba odlazi s vama u kupovinu i daje vam stručne savjete koje komade namještaja da odaberete i kako da uredite svoj dom. Cijeli koncept je razvijen pod nazivom The Milan Furniture Design, a svojim gostima nudi jedinstvenu ponudu, kako im sjećanje na odmor ne bi bilo vezano isključivo uz hotel, nego i sjećanje na opremanje vlastitoga doma. Sam dizajn i uređenje hotela su moderni i primamljivi i ne sumnjamo da će gosti ovoga hotela često koristiti ovu novu uslugu. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više