Search

Hrvatski namještaj s potpisom Brigade u Milanu

Hrvatski namještaj s potpisom Brigade u Milanu

Lampe Sateliti, linija Bloom i stolić Comb


Image: PR

Namještaj kojeg potpisuje Brigada bit će izložen na milanskome Tjednu dizajna, za vrijeme 53. izdanja Salone del Mobile, središnjeg svjetskog sajma namještaja

Brigadin namještaj moći će se vidjeti u Zoni Tortona gdje se odvija Fuori Salone, u sklopu izložbe novih trendova u dizajnu namještaja Anatomia del Design od 7. do 13. travnja. Među trendovskim komadima iz cijeloga svijeta naći će se tako domaći retro-futuristički luster Sateliti, napravljen od satelitskih antena, koji je još prošle godine zaintrigirao svjetske medije, zatim prototip linije eko-prijateljskog namještaja Bloom, te stolić Comb, koji na funkcionalan način odgovara ideji stolića kao mjesta odlaganja novina, knjiga i raznih sitnica.

Sateliti

"Brigadu zanima dizajn prostora koji je učinkovit u svojoj namjeni, bila ona stambena, poslovna, prodajna ili izložbena, a namještaj u tome igra ključnu ulogu. Zato u većini angažmana sami dizajniramo dio namještaja jer smo tako sigurni da će se uklopiti u cjelokupni koncept prostora kojeg smo zamislili. Prototipi koje ćemo izložiti u Milanu nastali su kroz rad na nekim prostornim konceptima, ali su pokazali potencijal za uspjeh na širem tržištu pa se nadamo skoroj serijskoj proizvodnji koja će moći angažirati domaće proizvođače i stručnjake", izjavio je kreativni direktor Brigade Damjan Geber.

Hrvatski namještaj s potpisom Brigade u Milanu (фото 1)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više