Search

Hrvatski suveniri kozmopolitskog duha

Hrvatski suveniri kozmopolitskog duha

Senses of Croatia


Image: PR

Šarmantni suveniri hrvatskog brenda Senses of Croatia mogu sažeti svu ljepotu Hrvatske u jednoj stvari, jednom motivu...

Iako je od izložbe priznate fotografkinje Biljane Gaurina proteklo nekoliko godina, njeni "Prozori Hrvatske" ponovno nas zavode, ali ovaj put preko drugog medija. Radi se o suveniru o kakvom je oduvijek maštao svatko tko je putovao prijatelju u inozemstvo i želio mu pokloniti nešto što će mu sažeti svu ljepotu Hrvatske u jednoj stvari, jednom motivu, a opet svojom poetikom odisati kozmopolitskim duhom. Biljanini "Prozori" uvodna je tema brenda Senses of Croatia, iz edicije SEE.

Hrvatski suveniri kozmopolitskog duha (фото 1)

Koncept Senses of Croatia jedinstveni je koncept suvenirnice, koji svakom turistu predstavlja Hrvatsku kroz svih pet osjetila, i koji pristaje uz svaku probraniju i osmišljeniju ponudu. Nastavak edicije SEE su motivi hrvatskih gradova na fotografijama Ive Pervana, Biljanina Sinjska Alka kroz detalje te njene neponovljive Žene Dalmatinske Zagore.

Hrvatski suveniri kozmopolitskog duha (фото 2)

U ediciji HEAR naći će autorski CD s glazbom koja predstavlja Hrvatsku. Svatko tko je jednom legao ispod bora uz more u podne, zna o kakvoj se filharmoniji radi. Ediciju TOUCH, dotakni Hrvatsku, brand Senses of Croatia kreira pak u suradnji s kozmetičkim brandom. Radi se o posebnim recepturama s autohtonim biljem koje se stoljećima upotrebljavalo za uljepšavanje i liječenje. U kategoriji TASTE, mogu se kušat delicije probranih i čuvanih recepata. A tu su i mirisi od bora do mora, od lavande do ružmarina, koji su mirisi djetinjstva, a svakom turistu su širenje vidika i uživanje u nesvakidašnjoj ljepoti Hrvatske.

Hrvatski suveniri kozmopolitskog duha (фото 3)

Ove minijature sličice možete pronaći u trgovinama Deliiicije u devet gradova, Hotelu La Meridien, Muzeju Sinjske Alke, koncept storeu Mare u hotelu D resort u Šibeniku, a galeriju pogledajte na Instagram ili Facebook profilu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više