Search

Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu

Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu

Vila Belpur

Image: Eduard Hanna

Jedna od omiljenih ljetnih destinacija svakako je otok Hvar, koji je dobio još jednu prekrasnu novu vilu u koju smo ekskluzivno zavirili, a koja je u svoj dizajn ukomponirala tradicionalne elemente hvarskih kuća spojene s modernim tehnologijama

Vila Belpur potpuno je novo arhitektonsko zdanje smješteno u malenom i tihom hvarskom mjestu Pitve. Vila je dobila ime po vrsti lavande na Hvaru, kako bi se od samog izgleda interijera i eksterijera što bolje uklopila u prekrasno okruženje ovog malog hvarskog mjesta. Vila Belpur nas je svojim modernim izgledom u korelaciji s mediteranskim i tradicionalnim, inače svima omiljenim karakterom, naprosto oduševila, a u koju smo ekskluzivno i zavirili jer je riječ o potpuno novoj kući. Okružena prirodom, pomalo izolirana, vila je ovo koja se prije svega može pohvaliti vanjskim bazenom koji je danas postao najtraženija stavka kada su u pitanju kuće za odmor.

Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 1)
Osim toga, vila Belpur broji i četiri lijepo uređene spavaće sobe od kojih svaka ima i svoju integriranu kupaonicu, kao i tv prijemnik i klima uređaj. Upravo u tom dijelu prevladavaju nježni i smirujući tonovi, što je bio sjajan izbor s obzirom da se radi o spavaćem traktu kuće, koji se nalazi na drugoj etaži. Naravno, u prizemlju su smještene velika dnevna soba, blagovaonica i kuhinja, koje se međusobno smisleno nadovezuju jedna na drugu i tako u donjoj etaži čine svojevrsni open space. Bjelina i drvo u natur nijansi prevladavajuće su karakteristike koje su ovdje sjajno "razbijene" šarenim blagovaonskim stolcima, čime se definitivno unio jedan vedar karakter donje etaže.

Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 2)

Isto tako, povezanost interijera i eksterijera bio je nužan, pa se tako iz dnevne sobe vrlo lako može prijeći na prostranu terasu i naravno, spomenuti bazen. Kako bi dojam bio još atraktivniji, vila ima i mali vinski podrum s najboljim hvarskim vinima u čijoj su neposrednoj blizini smještene i teretana, spa, ali i tzv. game room. Sve u svemu, riječ je o novoj vili koja svojim gostima nudi baš sve što mogu poželjeti, a ukomponirana je u prekrasan dalmatinski miomirisni krajolik na koji nitko ne može ostati imun.

Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 3)Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 4)Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 5)Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 6)Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 7)Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 8)Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 9)Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 10)Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 11)Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 12)Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 13)Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 14)Hvar je dobio još jednu prekrasnu modernu vilu (фото 15)

 

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više