Search

Inovativan projekt kuće koju možete jednostavno preseliti

Inovativan projekt kuće koju možete jednostavno preseliti

Coodo Mobile Shelter


Image: buro247.kz

Nekada jako volite svoj dom i ne želite ga se odreći, ali vas promjena posla često može natjerati da to upravo i učinite. Projekt Coodo Mobile Shelter uspješno je doskočio i tom problemu...

Poslovne prilike ili neprilike u današnje vrijeme nerijetko nas tjeraju na selidbu što podrazumijeva da moramo napustiti svoj dom. No, ekipa koja stoji iza Coodo Mobile Sheltera uspješno je doskočila tom problemu i osmislila mobilne kuće koje se lako mogu seliti. Nisu napravljene samo u rezidencijalnom segmentu, nego ujedno mogu poslužiti i kao poslovni prostori, kuće za odmor ili pak neki mini wellness. Načinjene su od čvrste konstrukcije, instalacija je prilično jednostavna, a dominira staklo. Postoji 11 modela s mogućnošću stvaranja proizvoljnih jedinica unutar objekta koje se mogu različito kombinirati, a postoji i nekoliko različitih boja i materijala koji mogu prevladavati. Čini se kako je ovakav oblik sjajan pokazatelj svojevrsne arhitekture budućnosti.

Inovativan projekt kuće koju možete jednostavno preseliti (фото 1)Inovativan projekt kuće koju možete jednostavno preseliti (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više