Search

Inspirativne lampe koje će vas osvojiti na prvi pogled

Inspirativne lampe koje će vas osvojiti na prvi pogled

Bxxlght svjetleća kutija

Image: PR

Originalni detalji poželjni su u svakom domu, a najčešće biramo kombinaciju modernog dizajna s tradicionalnim predmetima kako bismo zadržali toplinu doma

Kako podići atmosferu u vašim najdražim prostorijama te unijeti malo svjetla u mračne kutove sobe, najbolje za Bxxlght tvrtka koja dizajnira unikatne lampe za vaš dom. Bxxlght, tvrtka je koja dizajnira svjetleće kutije od pleksiglasa u kombinaciji s različitim LED svjetlosnim tehnikama. Tvrtka je osnovana 2013. godine i pod budnom okom osnivačice Daniele Upmark u Stockholmu u Švedskoj stvara svjetleće reklame za svačiji dom.

Inspirativne lampe koje će vas osvojiti na prvi pogled (фото 1)

Bxxlght  lampu u obliku kutije čini vanjski okvir crne boje koji je ispunjen slovima, a unutarnji izvor svjetlosti, odnosno LED svjetla reflektiraju tekst preko ploče od pleksiglasa. Svjetleća kutija poseban je dizajn koji se prilagođava karakteru budućeg vlasnika, umjetničko je djelo i istodobno dizajnerska svjetiljka. Funkcionalna je i praktična jer je možete premještati i postaviti u bilo koji dio sobe po svojoj volji. U jednom trenu može stajati na podu, zatim na nekoj polici ili pak ukrasiti zid prostorije. 

Inspirativne lampe koje će vas osvojiti na prvi pogled (фото 2)

Osnivačica i direktorica tvrtke poželjela je svojim klijentima podariti dašak New Yorka koji je bio inspiracija za nastanak ovog proizvoda. Također, ono što je nit vodilja u stvaranju svakog proizvoda jest ponuda dizajnerskog i umjetničkog djela po jeftinijim cijenama. Time želi umjetnost približiti onima koji su na nju zaboravili upravo zbog trenda skupih dizajnerskih i umjetničkih proizvoda koje si mnogi ne mogu priuštiti. Ovaj originalan proizvod zasigurno ćete poželjeti imati u svom domu, a koliko dobro koketira s prostorom, pogledajte sami. 

Inspirativne lampe koje će vas osvojiti na prvi pogled (фото 3)

Inspirativne lampe koje će vas osvojiti na prvi pogled (фото 4)

Inspirativne lampe koje će vas osvojiti na prvi pogled (фото 5)

Inspirativne lampe koje će vas osvojiti na prvi pogled (фото 6)

Inspirativne lampe koje će vas osvojiti na prvi pogled (фото 7)

Inspirativne lampe koje će vas osvojiti na prvi pogled (фото 8)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više