Search

Istarska vila za ugodan vikend

Istarska vila za ugodan vikend

Villa Martin


Image: Miroslav Dilberović

Šarmantna istarska vila, koja se svojom arhitekturom sjajno stopila u ambijent u kojem se nalazi, osim inspirativnog eksterijera, svojim gostima nudi interijer koji će i one najzahtjevnije ostaviti bez riječi, što samim uređenjem, što pogodnostima

Ova prekrasna vila svoje mjesto nalazi u malenom istarskom naselju Snašići. Mjesto je to koje se nalazi na istočnom dijelu Istarskog poluotoka, svega 5 km udaljeno od grada Labina. Pejzažne odlike šumske vegetacije uz obronke kanjona Raše karakterizira srednje visoka vegetacija s malim udjelom visokih stabala kao i bogata flora i fauna po kojoj je Istra svjetski i prepoznatljiva. I upravo okružena svime time, Villa Martin savršeno se svojom rustikalnom arhitekturom uklopila i stopila s inspirativnim ambijentom. Osim s time, vila je ovo koja i svojim interijerskim uređenjem naprosto oduzima dah te svoje goste vodi u jednu posve drugu relaksirajuću dimenziju s kakvom se rijetko susrećete. Naime, Villa Martin ima baš sve, i više od toga.

Istarska vila za ugodan vikend (фото 1)

Da je prefiks "luksuzna" ovdje itekako opravdan svjedoči činjenica kako vila broji čak četiri prekrasne spavaće sobe, pet raskošnih kupaonica te velik i prostran dnevni boravak u kombinaciji s blagovaonicom i kompletno opremljenom kuhinjom, dok sama vila može primiti do osam osoba. Velik bazen ukomponiran u prekrasan eksterijer, finska sauna, čak i teretana, kao i vlastiti vrt te vinograd, samo su neke od dodatnih pogodnosti kojima se ovaj šarmantan istarski smještaj iz snova može pohvaliti. Rustikalan spoj s modernim akcentima glavne su odlike ove interijerske priče u kojem će i oni najzahtjevniji zadovoljiti sve svoje apsolutne vizije opuštanja, relaksiranja i uživancije.

Istarska vila za ugodan vikend (фото 2)Istarska vila za ugodan vikend (фото 3)Istarska vila za ugodan vikend (фото 4)Istarska vila za ugodan vikend (фото 5)Istarska vila za ugodan vikend (фото 6)Istarska vila za ugodan vikend (фото 7)Istarska vila za ugodan vikend (фото 8)Istarska vila za ugodan vikend (фото 9)Istarska vila za ugodan vikend (фото 10)Istarska vila za ugodan vikend (фото 11)Istarska vila za ugodan vikend (фото 12)

 Više informacija i dostupnost provjerite na stranici Ville Martin.

Izvor: http://www.buro247.hr/lifestyle/dizajn-i-arhitektura/istarska-vila-uredena-u-provansalskom-stilu.html

Related articles

Buro 24/7 Selection

više