Search

Živopisna dizajnerska kantina u Berlinu koju su prigrlili i svi \"influenceri\"

Živopisna dizajnerska kantina u Berlinu koju su prigrlili i svi "influenceri"

Bikini Berlin Kantini


Image: Bikini Berlin

U sklopu concept malla Bikini Berlin otvorila se svojevrsna kantina za koju ističu kako je dizajnirana prije svega za Instagram generaciju koja će to znati cijeniti...

Ako se na karti vaših destinacija našao Berlin onda sigurno znate za Bikini Berlin, prvi njemački tzv. concept mall. Da je riječ o malo drugačijem konceptu shopping centra govori činjenica da se u njemu nalaze zanimljivi i malo drugačiji butici, flagship i concept trgovine i restorani kakve ne viđate u klasičnim centrima. Izbor dućana je prilično velik, njih čak 60, a u pitanju su kako lokalni brendovi tako i oni inozemni fokusirani na modu, dizajn, gastronomiju i slično. No, u sklopu tih 17.000 četvornih metara veliku pažnju privlači i svojevrsna kantina imena Kantini. Riječ je o mjestu koje je uređeno prema tzv. social media pristupu u kombinaciji sa snažnim i moćnim koloritom. Tako ćete u ovoj prostranoj kantini osim dobre gastronomije moći vidjeti interesantnu kombinaciju materijala kod uređenja, dozu zaigranosti, a cijela scenografija podsjeća na kakvo dječje igralište u kojem ćete se ugodno osjećati. 

Živopisna dizajnerska kantina u Berlinu koju su prigrlili i svi "influenceri" (фото 1)

Pastelne boje u kombinaciji s lisnatim zelenim biljkama savršeni su elementi za kombiniranje, a ono što vam ovdje nećete promaknuti jest i panoramski prozor s pogledom na obližnji berlinski ZOO. Gosti ovdje na raspolaganju imaju nekoliko različitih verzija sjedenja, od kaveza pa do klasičnih stolova, a slično je kada govorimo i o hrani s obzirom na to da je u pitanju miks 10 različitih internacionalnih kuhinja koje možete isprobati. Pa, ako uskoro planirate ići u Berlin, ovdje možete prizalogajiti i pritom uživati u ovom totalno cool i dizajnerski uređenom prostoru koji će zasigurno prigrliti pripadnici Instagram generacije, a jasno je i zašto. 

Živopisna dizajnerska kantina u Berlinu koju su prigrlili i svi "influenceri" (фото 2)

Živopisna dizajnerska kantina u Berlinu koju su prigrlili i svi "influenceri" (фото 3)

Živopisna dizajnerska kantina u Berlinu koju su prigrlili i svi "influenceri" (фото 4)

Živopisna dizajnerska kantina u Berlinu koju su prigrlili i svi "influenceri" (фото 5)

Živopisna dizajnerska kantina u Berlinu koju su prigrlili i svi "influenceri" (фото 6)

Živopisna dizajnerska kantina u Berlinu koju su prigrlili i svi "influenceri" (фото 7)

Živopisna dizajnerska kantina u Berlinu koju su prigrlili i svi "influenceri" (фото 8)

Živopisna dizajnerska kantina u Berlinu koju su prigrlili i svi "influenceri" (фото 9)

Živopisna dizajnerska kantina u Berlinu koju su prigrlili i svi "influenceri" (фото 10)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više