Traži

Iz Ferrarija nam stiže superjahta

Iz Ferrarija nam stiže superjahta

50-metarska ljepotica "Sloop"


Fotografija: buro247.ru

Ferrari je svojim novim konceptom odlučio osvojiti srca ne samo zaljubljenika u automobile, već i svih onih koji vole osjećaj morskog povjetarca u kosi...

Poznati talijanski proizvođač luksuznih sportskih automobila, Ferrari, poveo se primjerom britanske konkurentske firme Aston Martin i zaplovio u vode kreiranja superjahte. U suradnji s Albertom Franchijem Marco Ferrari predstavlja svoju inovativnu kreaciju koja utjelovljuje vrhunsku kvalitetu i savršen osjećaj za stil, u obliku nove 50-metarske luksuzne superjahte. Ova prekrasna jedrilica vlasniku će pružiti mogućnost preploviti svijet sa stilom, istovremeno garantirajući glatku vožnju čak i na nemirnom moru, a zahvaljujući posebnom dizajnu, jahta je prikladna i za sudjelovanje u regatama. 

Jahta će moći ugostiti 8 – 10 putnika koji će uživati u svim čarima koje ovo plovilo nudi u svoje tri kabine i prostranom apartmanu budućeg vlasnika, a to su jacuzzi, solarij, veliki prozori s kojih se pruža prekrasan pogled na morsko plavetnilo, velika blagovaonica, privatna lounge soba za dvoje i brojne druge prednosti.

Ferrari je pokazao da se kad je riječ o sportskoj eleganciji, vrhunskom dizajnu, udobnosti i prestižu, jednako dobro snalazi na kopnu i na moru. 

Iz Ferrarija nam stiže superjahta (фото 1)

Iz Ferrarija nam stiže superjahta (фото 2)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor