Search

Iznajmljuje se kuća slavnog dizajnera Karla Lagerfelda u Monaku

Iznajmljuje se kuća slavnog dizajnera Karla Lagerfelda u Monaku

Tekst: Ana Dukić


Ladanjska kuća legendarnog kreativnog direktora Chanela, Karla Lagerfelda, u Monte Carlu u Monaku, sada je dostupna za najam. Smještaj košta najmanje 15.000 eura po noćenju i doseže 45.000 eura u doba sezone.

Lagerfeld je kuću kupio 1988., samo pet godina nakon što je započeo svoj desetljećima dugi staž u Chanelu, a nakon toga ju je obnovio. Kuća je izgrađena 1902. godine, a stil ovog imanja čini posebno impresivno okruženje, s prekrasnim zidnim oblogama, stupovima i krunskim profilima na cijelom imanju. Sa šest spavaćih soba, četiri kupaonice, dvije garderobe i prostorijom za biljar, svakako ima dovoljno prostora za obilazak. Vani se nalazi terasa od 250 metara četvornih koja nudi mjesto za upijanje sunca i pogled na Sredozemno more. Boravak u objektu uključuje privatni lounge šator na privatnoj plaži hotela Monte-Carlo Beach, uz pristup bazenu i restoranima te električni automobil kako bi se lako moglo doći do mnogih sadržaja hotela.

Villa La Vigie jedna je od najpoznatijih vikendica na francuskoj rivijeri zahvaljujući svojoj povijesti, arhitekturi, izvrsnom uređenju i lokaciji. Osim povezanosti s Karlom Lagerfeldom, vila je poznata po okupaciji njemačkih snaga, koje su ga koristile kao opservatorij tijekom Drugog svjetskog rata. Kuću iznajmljuje agencija Edge Retreats.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više