Search

Jacquemus ima jedan od najljepših ureda koje smo vidjeli

Jacquemus ima jedan od najljepših ureda koje smo vidjeli

Tekst: BURO.


Image: Jacquemus Instagram/Julien Thomas Hamon

Svijet je možda stao, ali jedan od omiljenih modnih dizajnera nove generacije ne miruje. Jacquemus je u kratkom roku postao miljenik kupaca i ljudi iz industrije. Na valu velikih uspjeha koje je nanizao u posljednje dvije godine, stigla je i potreba za većim radnim prostorom. Takav prostor je našao prošle godine u 8. arondismanu Pariza i sinoć ga je predstavio na svom Instagram profilu.

Prostor vjerno prati njegovu modnu filozofiju. Sve izgleda jako jednostavno i pročišćeno. “Brend postoji više od deset godina i jako sam sretan da moj tim i ja možemo raditi u prostoru koji reflektira inspirativnu energiju Jacquemusa. Jako sam ponosan na činjenicu da sam vlasnik neovisnog brenda i da sam uspio doći do ovog trenutka” – kazao je za francuski Vogue.

U uredu se našlo mjesta za neke kultne komade namještaja kao što su kauč Misisipi (Pierre Paulin), Breuer stolice, Howard Meister stolica te Camaleonda kauč s potpisom talijanskog dizajnera i arhitekta Maria Bellinija.

Posebno je impresivna terasa koja izgleda poput nekog otmjenog restorana sa stolovima, bijelim suncobranima i biljkama. U dvorištu je smješten veliki bijeli stol sa sjedalicama geometrijskog oblika. Pretpostavljamo da će za njim dizajner ugostiti mnoge klijente i prijatelje na nekoj intimnoj večeri. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više