Search

Jako cool restoran u Beogradu

Jako cool restoran u Beogradu

RIB'Z grill & booze


Image: PR

Na adresi Obilićev venac 1-3 (preko puta Tanjuga) ove je godine otvoren novi gurmanski raj u originalnom funky interijeru koji potpisuje kreativni studio L'enfant Terrible

RIB'Z grill'n'booze, kako i u samom potpisu stoji, osmišljen je kao jedinstveni spoj restorana i bara s bogatim izborom koktela i alkoholnih pića, ali i fantastičnim srpsko-američkim delicijama s roštilja među kojima se ističe specijalitet kuće – Američka rebarca.
Kreativni tim na čelu s arhitektom Aleksandrom Spasojevićem upotpunio je vizualno ovaj koncept koketirajući s motivima hrane prikazanim u disko maniri. Zanimljiva je i neonska instalacija koja je postala zaštitni znak ovog mjesta.

Jako cool restoran u Beogradu (фото 1)

A u samom interijeru ideje arhitekata će vas, u sebi svojstvenom stilu, iznenaditi s čitavim nizom sličnih domišljatih detalja – zabodene škare umjesto vješalice za kapute, umivaonik nalik na stočno korito, ogledala od daski za meso i sl. Pažljivo birani materijali za prostor –drvo, sirovi metal, otvorena konstrukcija i rasvjeta – daju ovom mjestu jedinstven šarm. Dizajnerski dvojac Milena i Aleksandar Savić nadovezali su se izgledom logotipa, menija i signalizacije u prostoru na postavljeni duhoviti koncept.

Jako cool restoran u Beogradu (фото 2)
Kreativna igra u dizajnu i interijeru preslikava se na menu, gdje pored čuvenih Rib'z rebarca u specijalnom tajnom umaku možete probati Pulled Pork burger, Eksploziju od Luka i pravi američki kič klasik – Pohani Oreo keks i Mars čokoladice servirane sa sladoledom od vanilije. Ako niste vegetarijanac i još uvijek niste posjetili ovo mjesto, znate što vam je činiti!

Jako cool restoran u Beogradu (фото 3)

Jako cool restoran u Beogradu (фото 4)

Jako cool restoran u Beogradu (фото 5)

Jako cool restoran u Beogradu (фото 6)

Jako cool restoran u Beogradu (фото 7)

Jako cool restoran u Beogradu (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više