Search

Jastuci za pse s dizajnerskim potpisom

Jastuci za pse s dizajnerskim potpisom

Najmekši Qushin jastuci i prostirke za pse koji će se savršeno uklopiti u svaki dom

Urednik: A.P.


Image: PR

Qushin je novi brend na hrvatskom tržištu pod čijim imenom Iva Goluža osmišljava i proizvodi jastuke i prostirke za pse

Riječ je o artiklima koji su, kako kaže Iva, nastali zato što nigdje nije mogla pronaći jastuk na kojem će njezin psić Bak uživati, a koji se pritom i savršeno uklapa u njezin životni prostor. Od estetske komponente, mnogo važnije joj je bilo da je jastuk kvalitetan.

Iva je ostvarila višegodišnju želju, pokrenula je vlastiti posao te dizajnirala i proizvela jastuke za pse u tri veličine.  "Qushin je nastao prirodno, iskreno, sa željom da prije svega svom Baku stvorim meki i udoban ležaj na koji ću i sama poželjeti leći dok se igramo. Važnim mi se činilo i to što su jastuci u ponudi estetski dosta nezanimljivi pa sam odabrala devet različitih uzoraka od kojih smo sašili Qushin jastuke u tri veličine te prostirke koje je lako složiti i ponijeti sa sobom kada, primjerice, idete sa psom na put", objašnjava Iva Goluža, po majci Istrijanka, dodajući kako ju je u odabiru imena brenda upravo vodila ljubav prema Istri i dragim ljudima.

qushin
Ista emocija vodila ju je kada je davala imena svojim Qushinima, pa tako u ponudi ima jastuke s motivom satova koji se zovu Leroj, crveni s bijelim točkicama nose naziv Punta, zatim su tu šareni jastuci Balota i Farfala, egzotični Qushin Kadina, svemirski Kapelin, minimalistički Qushini Monada i Pitun te Qushin Militar. Jastuci su dostupni u tri standardne veličine: S/M - 55x75x13 cm, M/L - 70x95x14 i L/XL - 85x115x15 cm, ali Iva Goluža ističe da je moguće proizvesti i jastuke po narudžbi.
Qushin

Iva nije zaboravila ni one koji svoje pse voze sa sobom u automobilima. Za njih je osmislila prostirke Qushin 2go koje je lako složiti i ponijeti sa sobom kamo god išli, a moguće ih je jednostavno rasprostrijeti na sofu ili kauč na kojem se odmara ljubimac. Prostirke su sašivene od istog materijala kao i jastuci, no punjeni su PES vatom, što ih čini lakima za složiti i ponijeti.

Za sada je Qushin jastuke po cijenama od 389 kuna do 699 kuna, ovisno o veličini, te prostirke po cijeni od 219 kuna moguće pronaći na internetskoj stranici www.qushin.com, naručiti ih i oni će biti dostavljeni na vašu adresu u roku sedam radnih dana.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više