Search

Je li zelena plišana sofa najpopularniji komad namještaja na Instagramu?

Je li zelena plišana sofa najpopularniji komad namještaja na Instagramu?

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Znate da volimo Instagram trendove, ova društvena mreža pruža nam priliku da u kratkom roku vidimo sve moguće promjene i tendencije od društvenih fenomena preko mode pa sve do dizajna. Obožavamo povremeno zaviriti u stanove stvarnih ljudi i pogledati kako su skockali svoj dom, a Insta influencerice su sve zainteresiranije za zbivanja u svijetu suvremenog dizajna i jako puno računa vode o interijeru (Rosie Huntington-Whiteley je živi dokaz za to).

Tijekom tog beskrajnog scrollanja neki komad se toliko izdvoji da se pitamo je li protiv zakona imati bilo što drugačije?! Takva je situacija s plišanom zelenom sofom koja se "uselila" u domove baš svih it djevojaka koje drže do sebe.

Iskreno, ne možemo ih kriviti jer ovakva sofa svakom prostoru daje dozu elegancije, zelena boja se lako kombinira, a neočekivano dobro ide i uz tamnije boje zidova kao što su tamnoplava ili tamnosiva.

Kada je u pitanju nijansa, ona se najbliže može opisati kao boja smaragda. Boja dragulja oživjet će svaki prostor, čak i u slučaju da nemate dovoljno prirodnog svjetla u stanu. Djeluje luksuzno i sofisticirano, a modeli su mahom masivni i udobni ili, pak, retro linija koji igraju za mid century namještaj tim. Ako razmišljate o promjeni u dnevnom boravku, možda je vrijeme i da vi date šansu ovoj megapopularnoj sofi?

Leave a comment

više