Search

Jedna dizajnerica odlučila je izraditi 365 vaza u godini, njezin Instagram profil danas izgleda genijalno

Jedna dizajnerica odlučila je izraditi 365 vaza u godini, njezin Instagram profil danas izgleda genijalno

Projekt #365vases

Tekst: L.L.


Image: @akeinarsen Instagram

Upoznati smo s konceptom projekata kao što su oni koji se temelje na okidanju 365 fotografija u danu, stvaranju isto toliko ilustracija ili pak nekih drugih, sitnijih zadataka koji ne oduzimaju previše vremena, a ipak, kada je zadatak priveden kraju, ispunjavaju posebnom dozom ponosa i zadovoljstva. Jedna je norveška dizajnerica taj koncept odlučila primijeniti na ono što sama najviše voli pa otišla korak dalje.

Velika zaljubljenica u keramiku i umjetnica Ann Kristin Einarsen 365 projekt pretvorila u malu osobnu pobjedu i odlučila stvoriti 365 vaza u 365 dana u godini. Danas, pri samom kraju projekta, njezin Instagram profil izgleda zbilja zanimljivo, a vaze koje je kreirala poput komada između kojih bismo se zbilja teško odlučili za najdraži. Svaka od njezinih vaza posebna je na svoj način i svaku vrlo lako možemo zamisliti kao dio vlastite kolekcije.

Jedna dizajnerica odlučila je izraditi 365 vaza u godini, njezin Instagram profil danas izgleda genijalno (фото 1)

Da bi stvar bila još malo zanimljivija, svoj #365vases projekt na divan se način isprepliće s njezinim vlastitim životom pa je tako usred istog, svojim pratiteljima otkrila i kako čeka dijete. Kada je tek kretala s projektom izjavila je kako je češće poželjela biti nekoliko dana u prednosti i unaprijed izraditi vaze, no često joj to ne bi uspijevalo upravo zbog količine vremena koje oduzima izrada jedne vaze.

Želite li vidjeti kako izgleda njezin, ponajprije nevjerojatno hrabar, a zatim i poprilično zadivljujuć projekt, posjetite njezin Instagram profil ili službenu stranicu. Nadamo se da će Ann Kristin Einarsen izrađene vaze uskoro predstaviti i na kakvoj izložbi, a zatim i pustiti u prodaju. Mi smo već odabrali svoje favorite.

Jedna dizajnerica odlučila je izraditi 365 vaza u godini, njezin Instagram profil danas izgleda genijalno (фото 2)

 

Jedna dizajnerica odlučila je izraditi 365 vaza u godini, njezin Instagram profil danas izgleda genijalno (фото 3)

 

Jedna dizajnerica odlučila je izraditi 365 vaza u godini, njezin Instagram profil danas izgleda genijalno (фото 4)

 

Jedna dizajnerica odlučila je izraditi 365 vaza u godini, njezin Instagram profil danas izgleda genijalno (фото 5)

 

Jedna dizajnerica odlučila je izraditi 365 vaza u godini, njezin Instagram profil danas izgleda genijalno (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više