Traži

Jeste li već na Instagramu primijetili ovaj nevjerojatan projekt?

Jeste li već na Instagramu primijetili ovaj nevjerojatan projekt?

Potpisuje ga svestrani arhitekt i dizajner Reza Mohtashami

Tekst: L.M.F.


Fotografija: Instagram

Da ja Instagram riznica svega uvjerimo se doslovno svaki dan, svake minute. Upravo na toj društvenoj mreži pronašli smo jedan genijalan projekt kakav ne viđamo često, a koji nam je svojom idejom i zamišljenom izvedbom koja oduzima dah instantno privukao pažnju. S obzirom na atraktivnost potrudili smo se doznati i tko stoji iza projekta te o čemu je zapravo riječi. Naime, u pitanju je arhitekt iz Irana, Reza Mohtashami koji živi i djeluje u iranskom gradu Mašhadu. Kako sam ističe, djeluje kao freelance arhitekt, a usko podjednako pažnje pridaje arhitekturi kao i dizajnu interijeru. Tako na njegovom Instagram profilu možete vidjeti niz budućih projekata, ali i onih koje je već uspješno realizirao. 

Jeste li već na Instagramu primijetili ovaj nevjerojatan projekt? (фото 1)

Da su svi podjednako upečatljivi, posebni, atraktivni i drugačiji, malo je reći, ali ovaj svestrani arhitekt i dizajner očigledno ima puno toga za reći, odnosno pokazati. Komentari ispod njegovih projekata prepuni su hvale i divljenja, a njegov recentniji koncept projekta, točnije spomenute moderne planinske kuće smještene iznad ponora podijelili su na svojim profilima i mnogi cijenjeni arhitektonski brendovi i kolektivi iz upravo te domene. Iako je u pitanju zasad tek vizualizacija ideje, sigurni smo kako će sam projekt ubrzo biti i realiziran.

Jeste li već na Instagramu primijetili ovaj nevjerojatan projekt? (фото 2)

Skrolajući po profilu ovog talentiranog Iranca možete vidjeti kako je projektirao i niz javnih prostora, ali i onih privatnih po cijelom svijetu, a čije je i interijere uredio. Pa, u nastavku vam donosimo samo dio njegovom ambicioznog i impresivnog rada, a ako želite i dalje uživati u njegovom arhitektonskom stvaralaštvu svakako popratite njegov službeni Insta profil. Sigurni smo kako nećete požaliti. 

Jeste li već na Instagramu primijetili ovaj nevjerojatan projekt? (фото 3)

Jeste li već na Instagramu primijetili ovaj nevjerojatan projekt? (фото 4)

Jeste li već na Instagramu primijetili ovaj nevjerojatan projekt? (фото 5)

Jeste li već na Instagramu primijetili ovaj nevjerojatan projekt? (фото 6)

Jeste li već na Instagramu primijetili ovaj nevjerojatan projekt? (фото 7)

Jeste li već na Instagramu primijetili ovaj nevjerojatan projekt? (фото 8)

Napišite komentar

više