Traži

Jeste li već na Instagramu primijetili ovaj nevjerojatan projekt?

Jeste li već na Instagramu primijetili ovaj nevjerojatan projekt?

Potpisuje ga svestrani arhitekt i dizajner Reza Mohtashami


Fotografija: Instagram

Da ja Instagram riznica svega uvjerimo se doslovno svaki dan, svake minute. Upravo na toj društvenoj mreži pronašli smo jedan genijalan projekt kakav ne viđamo često, a koji nam je svojom idejom i zamišljenom izvedbom koja oduzima dah instantno privukao pažnju. S obzirom na atraktivnost potrudili smo se doznati i tko stoji iza projekta te o čemu je zapravo riječi. Naime, u pitanju je arhitekt iz Irana, Reza Mohtashami koji živi i djeluje u iranskom gradu Mašhadu. Kako sam ističe, djeluje kao freelance arhitekt, a usko podjednako pažnje pridaje arhitekturi kao i dizajnu interijeru. Tako na njegovom Instagram profilu možete vidjeti niz budućih projekata, ali i onih koje je već uspješno realizirao. 

Da su svi podjednako upečatljivi, posebni, atraktivni i drugačiji, malo je reći, ali ovaj svestrani arhitekt i dizajner očigledno ima puno toga za reći, odnosno pokazati. Komentari ispod njegovih projekata prepuni su hvale i divljenja, a njegov recentniji koncept projekta, točnije spomenute moderne planinske kuće smještene iznad ponora podijelili su na svojim profilima i mnogi cijenjeni arhitektonski brendovi i kolektivi iz upravo te domene. Iako je u pitanju zasad tek vizualizacija ideje, sigurni smo kako će sam projekt ubrzo biti i realiziran.

Skrolajući po profilu ovog talentiranog Iranca možete vidjeti kako je projektirao i niz javnih prostora, ali i onih privatnih po cijelom svijetu, a čije je i interijere uredio. Pa, u nastavku vam donosimo samo dio njegovom ambicioznog i impresivnog rada, a ako želite i dalje uživati u njegovom arhitektonskom stvaralaštvu svakako popratite njegov službeni Insta profil. Sigurni smo kako nećete požaliti. 

više