Search

Jeste li već negdje vidjeli ove lampe? Novi su hit i društvene su mreže za njima naprosto poludjele

Jeste li već negdje vidjeli ove lampe? Novi su hit i društvene su mreže za njima naprosto poludjele

Tri lampe za tri različita stila

Tekst: L.L.

Image: Instagram,
Kollekted By,
Bembien,
Sight Unseen

Postoje trendovi koje je teško zaobići i baš kao u modi, zaljubljenici u unutrašnje uređenje interijera ponekad naprosto polude za određenim komadom namještaja. Ovog su ljeta na red došle lampe, točnije tri sjajna modela na koja u posljednje vrijeme sve češće nailazimo na društvenim mrežama. Riječ je o lampama koje se odlično uklapaju u svaki prostor te, zbog svevremenog dizajna, postaju komadi u koje se isplati uložiti. Sjajan su dodatak svakom dnevnom boravku, spavaćoj sobi, pa čak i hodniku gdje mogu stajati i po nekoliko godina te baš uvijek izazvati divljenje.

Mads Caprani lampa

Mads Caprani lampa dolazi iz Danske, podsjeća na 70-e, a svojim zaobljenim dizajnom, metalnim postoljem i divnim sjenilom s naborima divan je dodatak već postojećim i usklađenim interijerima u kojima se nalaze namještaj od ratana, detalji u plavim nijansama ili pak one u kojima se kroz čitav koncept stvaranja provlače pročišćene linije i bijeli namještaj. Također, lampa će dozu šarma dati i svakom interijeru uređenom u vintage stilu.

 

Jeste li već negdje vidjeli ove lampe? Novi su hit i društvene su mreže za njima naprosto poludjele (фото 1)

 

Jeste li već negdje vidjeli ove lampe? Novi su hit i društvene su mreže za njima naprosto poludjele (фото 2)

 

Noguchi lampa na točke

Napravljena od organskog materijala, jednostavnog dizajna s velikim crnim točkama, ova lampa idealan je pak dodatak svakom minimalistički uređenom prostoru. Elegantna je, zanimljiva te privlači pažnju i svaki će prostor učiniti još mrvicu originalnijim. Volite li monokromatska uređenja, a crna i bijela omiljene su vam kod odabira namještaja, budite sigurni kako je Noguchi lampa savršen dodatak vašem dnevnom boravku. Također, odlično će se složiti i uz svaki prostor uređen u industrijskom stilu, a zbog neobičnog izgleda, ovakvu je lampu najbolje smjestiti uz namještaj jednostavnog dizajna.


Jeste li već negdje vidjeli ove lampe? Novi su hit i društvene su mreže za njima naprosto poludjele (фото 3)

 

Jeste li već negdje vidjeli ove lampe? Novi su hit i društvene su mreže za njima naprosto poludjele (фото 4)

 

Murano Mushroom lamp

Ova je lampa stvorena za romantične, svijetle i otvorene prostore s puno bilja i cvjetnih uzoraka. Murano lampa izgledom podsjeća na gljivu, dolazi u nekoliko boja i oblika, a razlikuje se i po zaobljenim ili oštrijim oblicima sjenila. Odličan je odabir za uređenje, primjerice, vikendice na moru upravo zato što svojim oblikom te teksturom, osim na gljivu, može podsjetiti i na školjku te će se sjajno složiti s morskim detaljima. Osim toga, divan je dodatak svakom make up kutku ili polici s knjigama, a baš kao i Noguchi, stvorena je za prostore uređene u vintage stilu.

Jeste li već negdje vidjeli ove lampe? Novi su hit i društvene su mreže za njima naprosto poludjele (фото 5)

 

Jeste li već negdje vidjeli ove lampe? Novi su hit i društvene su mreže za njima naprosto poludjele (фото 6)

 

Jeste li već negdje vidjeli ove lampe? Novi su hit i društvene su mreže za njima naprosto poludjele (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više