Search

Jeste li već vidjeli kako izgleda Barbie kuća koja se može iznajmiti preko Airbnba?

Jeste li već vidjeli kako izgleda Barbie kuća koja se može iznajmiti preko Airbnba?

Ovih dana svi pričaju samo o njoj

Tekst: BURO.


Image: Airbnb

Dobro, odrasli smo. I da, više uopće nismo toliko oduševljeni konceptom Barbie lutke, naprotiv. Ali, ne možemo izbrisati činjenicu da je ta mršava plavuša bila neraskidivi dio našeg djetinjstva, i naravno da smo i dalje na nju pomalo slabi. Sjećate se kako smo nekad kao opsjednuti skupljali cijeli lifestyle program koji čini dio paketa "Barbie savršenog života"? Istina, možda o njoj nismo razmišljali koje desetljeće, ali sada se na Airbnbu pojavila Barbie kuća. Prava Barbie kuća - i naravno da je postala jedna od glavnih vijesti.

Jeste li već vidjeli kako izgleda Barbie kuća koja se može iznajmiti preko Airbnba? (фото 1)

Kuća nosi naziv "Dreamhouse", nalazi se u američkom Malibuu i ispunjena je ružičastim namještajem (kakvim drugim?) Moguće ju je bukirati preko Airbnb stranice i to samo tijekom vikenda između 27. i 29. listopada, a rezervacije se otvaraju 23. listopada. Cijena za četiri osobe je samo 60 američkih dolara po noći, a budući da se ne radi o nagradnom natječaju, kuću će iznajmiti onaj tko najbrže uspije kliknuti i finalizirati plaćanje. Kao domaćin na stranici navedena je sama Barbie, a mi smo odlučili provjeriti što nam točno sve nudi.

Jeste li već vidjeli kako izgleda Barbie kuća koja se može iznajmiti preko Airbnba? (фото 2)

Posjetioci će moći zaviriti u garderobu u kojoj su poredani ikonični outfiti koje je Barbie nosila: od gimnastičarskog trikoa, preko neon pink haljine, sve do astronautskog odjela. Osim toga, u kući postoji radna soba (također ružičasta!), zona za meditaciju, ali i fenomenalan infinity bazen s pogledom na okolinu.

Jeste li već vidjeli kako izgleda Barbie kuća koja se može iznajmiti preko Airbnba? (фото 3)

Uz to, na raspolaganju će biti i beauty tim, frizerka Jen Atkin i tim iz salona Mane Addicts Creator, Gina Clarke-Helm (poznata kuharica iz Kalifornije) držat će satove kuhanja, a pilot i inženjerka Jill Meyers vodit će turu kroz Columbia Memorial Space centar. Sve skupa nam i ne zvuči baš loše. Što kažete?

Jeste li već vidjeli kako izgleda Barbie kuća koja se može iznajmiti preko Airbnba? (фото 4)

Jeste li već vidjeli kako izgleda Barbie kuća koja se može iznajmiti preko Airbnba? (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više