Search

Jeste li znali da postoji pametni krevet? Izgleda genijalno i jedna je od onih inovacija koju smo odmah poželjeli

Jeste li znali da postoji pametni krevet? Izgleda genijalno i jedna je od onih inovacija koju smo odmah poželjeli

Spavanje od sada zvuči još bolje

Tekst: L.L.


Image: Hi Interiors

Prvo smo imali pametne telefone, zatim su se pojavili pametni televizori i satovi, pa smo domove pretvorili u pametne oaze koje za nas obavljaju poslove i mislili smo da nas baš ništa više ne može iznenaditi. A onda se pojavio pametni krevet i promijenio sve. Nosi ime HiBed, tek je izmišljen i već ga želimo imati i u svojim domovima.

Jeste li znali da postoji pametni krevet? Izgleda genijalno i jedna je od onih inovacija koju smo odmah poželjeli (фото 1)

Prvi pametni krevet izmislio je talijanski arhitekt Fabio Vinella za Hi Interiors, a ono što ovaj krevet razlikuje od onih klasičnih, na kojima svake noći spavamo, napredne su tehnološke opcije koje isto to spavanje čine još malo posebnijim. Ovaj će vam krevet, naime, pomoći da pratite svoj san, ali i napraviti detaljnu analizu kvalitete zraka te zvukova te vam, kako navode kreatori, osigurati najkvalitetniji mogući san.

Osim toga, opremljen je i zanimljivim dodacima poput bijelog platna namijenjenog gledanju omiljenih serija i filmova koje bez ikakvog problema možete pokrenuti iz vlastitog kreveta pa se u istome osjećati baš kao u najudobnijoj kino dvorani.

Činjenica da je, uz sve dodatke, sastavljen tek od jednostavnog drvenog okvira i madraca od memorijske pjene, na prvi ga pogled čini sasvim običnim krevetom i upravo je to ono što su kreatori ovog čuda za najbolji san htjeli postići. Njihov je cilj bio spoj najboljeg od klasičnog kreveta kakvog poznajemo i, naravno, novih tehnologija, a u tome su, pitate li nas, svakako i uspjeli.

Jeste li znali da postoji pametni krevet? Izgleda genijalno i jedna je od onih inovacija koju smo odmah poželjeli (фото 2)

 

Jeste li znali da postoji pametni krevet? Izgleda genijalno i jedna je od onih inovacija koju smo odmah poželjeli (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više