Search

Još jedno priznanje za produkt dizajnericu Anu Tevšić

Još jedno priznanje za produkt dizajnericu Anu Tevšić

Traveller prijenosna lampa


Image: PR

Ana Tevšić jedna je od naših najpoznatijih produkt dizajnerica koja nas svaki put iznenadi originalnim novitetima iz svoje radionice. Čini se da ćemo o njezinim uspjesima još puno toga čuti

Prijenosna lampa Traveller dobitnica je People's choice nagrade na "AZ Awards for design excellence", koju dodjeljuje kanadski časopis za uređenje interijera i arhitekturu Azure. Nagrađeni proizvod je bežična lampa koja se može nositi bilo gdje jer radi uz pomoć baterija te sadrži LED svjetlo. Može se koristiti i u interijerima i eksterijerima. Visoka svega 32 centimetra, ona je predmet koji će osvojiti i obogatiti vaš prostor posebnim dizajnom jedinstvenog i modernog stila.

Još jedno priznanje za produkt dizajnericu Anu Tevšić (фото 1)
Čini se kako je ovo godina originalne dizajnerice jer, iako je vrlo mlada, Ana iza sebe ima poprilično velik opus svog rada. Nakon nagrade IDA za uređenje "Love, Ana studija" u Zagrebu te genijalne suradnje s Cartoon Networkom ne čudi nas što je osvojila i ovu nagradu te samim time potvrdila kako Hrvatska ima odličan produkt dizajn koji osvaja i inozemno tržište.
Još jedno priznanje za produkt dizajnericu Anu Tevšić (фото 2)

Još jedno priznanje za produkt dizajnericu Anu Tevšić (фото 3)

Još jedno priznanje za produkt dizajnericu Anu Tevšić (фото 4) 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više