Search

Kako izgleda londonski dom Florence Welch?

Svaki detalj odraz je osobnosti

Urednik: Tina Kovačiček

Image: screenshot / Nowness

"Mislim da se ne osjećam pretjerano ugodno u minimalističkim prostorima", rekla je Florence ekipi s portala Nowness koje je ekskluzivno pustila u svoj londonski dom koji pršti romantičnim detaljima

Florence Welch je pojavom u bendu Florence + The Machine utjelovila glazbeni romantizam. Milijuni prodanih ploča povezali su njezin indie svijet s mainstream glazbenom scenom, a da pritom nije izgubila svoju originalnost. Energična, talentirana i jedinstvena, u čemu ju je odredila i njezina boja kose, u kombinaciji s dosljednim boho stilom, Florence je uvijek zanimljiva pojava. A čini se kako se njezina energična osobnost preslikava i na životni prostor. Njezin prvi dom, kako kaže, nakon što je odselila iz obiteljske kuće prava je oaza detalja, romantike i njezine osobne inspiracije koja prati sve prostorije. 

Florence svoje korijene ima prvenstveno u južnom Londonu gdje je pohađala umjetničku školu i to je bilo doba kada je stekla "zrelu" viziju svoje djevojačke sobe. Kako kaže, otad se ta vizija nije puno promijenila – sve i dalje podsjeća na "kabinet čuda". A detalji su ti koji čine razliku. U njima su osobnost i dnevna inspiracija. Hrpice knjiga nalaze se posvuda po stanu poznate glazbenice, a jedna od umjetnica koje obožava je i Frida Kahlo koju ćete u stanu od Florence pronaći čak i u kupaonici. "Knjige kod mene izranjaju kao stalaktiti i stalagmiti. Moram biti okružena vlastitim mislima, slušati glazbu, čitati i zapisivati. To je način na koji dajem smisao svom svijetu."

Kako ova ideja izgleda pretočena u životni prostor saznajte i videu.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više