Traži

Kako izgleda novi najskuplji penthouse u Dubaiju?

Kako izgleda novi najskuplji penthouse u Dubaiju?

Nekretnina vrijedna 49 milijuna dolara


Fotografija: buro247.com/me

Predstavljamo vam novu najskuplju nekretninu u Dubaiju – penthouse na umjetnom otoku Palm Jumeriah čija se vrijednost procjenjuje na nemalih 49 milijuna dolara

Status najskupljeg stana u Dubaiju otići će novom impozantnom penthouseu na 25. katu zgrade One na dubajskom otočiću Palm Jumeirah i to zahvaljujući procijenjenoj vrijednosti od 49 milijuna dolara (koja premašuje dosadašnjeg nositelja titule najskuplje nekretnine – poznati dubajski neboder Burj Khalifa). 

Vrijedni arhitekti, dizajneri i radnici rade 24 sata dnevno kako bi opravdali ovako visoki iznos nekretnine koja će, kako najavljuje tim, ostaviti bez daha svojim profinjenim detaljima i udobnostima kojima će ovaj penthouse ugošćivati buduće vlasnike. Skupocjeni stan prostirat će se na 42 722 metara kvadratnih u kojima će se smjestiti i vanjski preljevni bazen s precizno uređenim okolnim prostorom prepunim zelenila, spa prostorije i prostrana garaža u koju stane 12 automobila. Penthouse će imati osam spavaćih soba s prozorima koji će se protezati od poda do stropa i ispunjavati prostor prirodnom svjetlošću te pružati jedinstven pogled na uvijek zanimljivu i promjenljivu panoramu Dubaija. 

Kako izgleda novi najskuplji penthouse u Dubaiju? (фото 1)

Kako izgleda novi najskuplji penthouse u Dubaiju? (фото 2)

Osim zone s bazenom penthouse će se moći pohvaliti i velikim balkonima i profesionalnom opremom za roštilj koja će zasigurno okupiti brojne goste željne druženja uz ukusne zalogaje. Arhitektonski studio Omniyat and Drake & Scull International svoju kreaciju promovira kao "privatni hram" koji će od 2017. godine, kada se planira njezin dovršetak, nesumnjivo, budućem vlasniku omogućiti najvišu razinu privatnosti i uživanja kakvu samo nekretnina od 49 milijuna dolara može pružati. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor