Search

Kako preurediti stan uz ograničeni budžet u 3 laka koraka?

Kako preurediti stan uz ograničeni budžet u 3 laka koraka?

Korisni savjeti

Tekst: E.G.


Image: Unsplash

Ako i vi spadate u one koji stalno razmišljaju o tome da preurede svoj stambeni prostor ili da mu jednostavno daju neku novu svježinu, ovo je članak za vas. Naravno, svi znamo da preuređenje samo po sebi uopće ne treba biti problem, pod uvjetom da na raspolaganju imate dovoljno financijskih sredstava i vremena. Ipak, to nije realnost većine, pa u pomoć priskaču savjeti brojnih stručnjaka iz područja dizajna interijera koje smo mi danas sumirali. Pogledajte kako u najkraćem roku, za vrlo malo novaca, vašu kuću ili stan pretvoriti u nešto potpuno drugačije!

Iskoristite stvari koje već imate

Mnogi dizajneri interijera će vam reći kako najlakši način preuređenja doma uključuje jednostavno razmještanje stvari koje se u njemu već nalaze. Može se raditi o promjeni lokacije kauča, okretanje kreveta u kojem spavate, stavljanje biljaka na drugo mjesto ili pak planiranje drugačijeg rasporeda fotografija i slika na zidovima. Isto tako, posegnite u svoje ostave i provjerite krije li se tamo kakav zanimljivi detalj koji će oplemeniti vaš dom.

Kako preurediti stan uz ograničeni budžet u 3 laka koraka? (фото 1)

Dodajte malo boje

Jedan od boljih načina osvježavanja postojećeg izgleda vaših prostorija je svakako bojenje zidova. Ako želite uštedjeti novac, bojenja se možete prihvatiti i sami, uz pomoć nekog tutoriala koji možete pronaći na internetu. Odaberite želite li obojiti samo jedan zid ili cijelu prostoriju, ali nemojte se bojati eksperimentiranja. Uz to, bojiti možete i dijelove namještaja, poput stolca ili kuhinjskih ormarića.

Poigrajte se dodacima

Ako raspolažete s nešto budžeta, a ne želite potrošiti previše, razmislite o tome da uložite u nove jastuke, posteljinu ili prekrivače za krevete i kauč. Nove dekorativne jastučnice na kauču mogu učiniti čuda, baš kao i prekrivači u zanimljivim uzorcima i tkaninama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više