Search

Kako to izgleda kad IKEA kreira vertikalan stan?

Kako to izgleda kad IKEA kreira vertikalan stan?

Instalacija uoči otvorenja trgovine u gradu Clermont-Ferrand


Image: Buro247.ru

Uoči otvaranja još jedne svoje trgovine, IKEA je u samom centru francuskog grada Clermont-Ferrand predstavila zanimljivu instalaciju

Instalacija se pojavila uz glavnu gradsku katedralu kao zanimljiv modernistički antipod staroj gotičkoj arhitekturi, možda po nekima neprimjeren, ali vrlo efektivan. Predstavljen otvoren i vertikalan interijer ispunjen je IKEA-inim namještajem - policama, krevetima, stolcima, tepisima i svim drugim sitnicama po kojima je IKEA poznata u uređenju svojih prodajnih soba. Bio je to još jedan način za dobru prezentaciju dvoranskog penjanja jer se do pojedinih dijelova interijera nije moglo uspeti ni na koji način osim uz pomoć užeta i grifova, a demonstratori su hrabro prikazivali svoje vještine penjući se po "stanu".

Kako to izgleda kad IKEA kreira vertikalan stan? (фото 1)

Svi su elementi dekora stigli iz IKEA-e i bili podijeljeni na zone po bojama: spavaća soba, dnevna soba, kuhinja, kupaonica i dječja soba. Najhrabriji su se mogli okušati u penjanju i pobliže istražiti kako izgleda namještaj ili jednostavno sjesti u jedan od komada te malo uživati u pogledu.

Kako to izgleda kad IKEA kreira vertikalan stan? (фото 2)

Kako to izgleda kad IKEA kreira vertikalan stan? (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više