Search

Korisne mini ljestve s dizajnerskim potpisom

Korisne mini ljestve s dizajnerskim potpisom

Svima prijeko potrebne...


Image: jeeyoungyang.com

Iako neprimjetne i u smislu estetike davno zaboravljene, kućne ljestve itekako mogu biti lijepo dizajnirane i naravno, funkcionalne

Kućne ljestve koje danas možemo pronaći u ponudi zadovoljavaju tek isključivo svoju funkcionalnu formu, dok ona estetska nije nekako bitna. No, s tim se načelom ne slaže dizajnerica Jeeyoung Yang koja je nedavno predstavila i dokazala kako kućne mini ljestve itekako mogu istovremeno biti lijepo dizajnirane i funkcionalne. Čini ih prilično minimalistička i lagana konstrukcija u obliku trokuta, u koji su ukomponirane dvije mini drvene stepenice načinjene od drva lješnjaka, uzimajući pritom u obzir kako svima u kućanstvu treba još malo "visine" kako bi dosegnuli do onih najviših elemenata. Ljestvice imaju i mehanizam, pa se tako lako mogu sklopiti i objesiti negdje na zid, a iako djeluju prilično "nježno" zapravo su vrlo čvrste i sigurne. 

Korisne mini ljestve s dizajnerskim potpisom (фото 1)Korisne mini ljestve s dizajnerskim potpisom (фото 2)Korisne mini ljestve s dizajnerskim potpisom (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više