Search

Kraljica printeva, blogerica Blair Eadie uselila u novu kuću čiji nas je interijer oduševio!

Kraljica printeva, blogerica Blair Eadie uselila u novu kuću čiji nas je interijer oduševio!

Tekst: BURO.

Image: BURO.


Blair Eadie pripada prvoj postavi modnih blogerica, počela je među prvima pisati blog Atlantic-Pacific i sada, čak deset godina kasnije, njezin je stil i drugačiji, jasno prepoznatljiv i inspirativan. Amerikanka je zapravo simbol onoga zbog čega su blogovi i nastali - definiranog osobnog stila kojeg trendovi ne narušavaju. Zato i dan danas s radošću pratimo njene kombinacije (nevjerojatno, ali istinito - i dalje svaki dan piše blog). A prije nekoliko je dana otkrila interijer svoje nove kuće za odmor koji je, sasvim očekivano, prava vizualna poslastica.

Kraljica printeva, blogerica Blair Eadie uselila u novu kuću čiji nas je interijer oduševio! (фото 1)
Kraljica printeva, blogerica Blair Eadie uselila u novu kuću čiji nas je interijer oduševio! (фото 2)
Kraljica printeva, blogerica Blair Eadie uselila u novu kuću čiji nas je interijer oduševio! (фото 3)

Šareno, zabavno i udobno su tri pridjeva kojima bismo mogli opisati ovaj interijer. Eadie i njezin suprug kupili su floridsku kuću izgrađenu 1925. godine koju su zatim temeljno renovirali nešto više od godine dana, a kada je došlo do uređenja interijera, influencerica se odlučila za suradnju sa servisom Havenly, koji nudi online uslugu dizajnera interijera. Sve počinje od kviza koji ispunjavate, kako bi njihovi dizajneri prikupili potrebne podatke (koji vam se stil uređenjea sviđa, koji su rokovi, potencijalne ideje za prostor koji se uređuje itd.). Sljedeća faza su informacije o budžetu, a zatim se prelazi na izradu 3D modele i konkretan shopping za prostor. Eadie se u dogovoru s dizajnericom servisa Shelby opredijelila da se u interijeru drže njezine dobro prokušane formule koju koristi i u odijevanju, a to je odvažno kombiniranje uzoraka i korištenje jarkih boja.

Kraljica printeva, blogerica Blair Eadie uselila u novu kuću čiji nas je interijer oduševio! (фото 4)
Kraljica printeva, blogerica Blair Eadie uselila u novu kuću čiji nas je interijer oduševio! (фото 5)

Kada pogledamo finalne slike prostora jasno je da su se djevojke zaista zabavljale pri uređenju ovog prostora. Kombinirale su mid-century namještaj sa stolicama različitih oblika, u prostranom i otvorenom središnjem dijelu nalazi se prugasti tepih, uz onaj perzijski, a interijer krase i kvadratni stočić od mramora, ogromna kožnata garnitura i smion "galerijski" zid. Kad se sve stavi u jednu rečenicu, zvuči kao neobična kombinacija, ali ako pogledate fotografije, ubrzo ćete shvatiti kako sve zajedno funkcionira, što znači da je riječ o pravom jackpotu!

Kraljica printeva, blogerica Blair Eadie uselila u novu kuću čiji nas je interijer oduševio! (фото 6)
Kraljica printeva, blogerica Blair Eadie uselila u novu kuću čiji nas je interijer oduševio! (фото 7)

Neki dijelovi kuće su malo jednostavniji kao što je blagovaonica, u kojoj dominira dugački ovalni bijeli stol koji je izrađen od betona okružen sa šest jednostavnih stolica presvučenih zelenim plišom. Također, spavaća soba je vrlo elegantna, zid iza uzglavlja kreveta obložen je drvetom u svježoj nijansi zelene boje, a u istu boju obojena je i drvena komoda, a sam je okvir kreveta ukrašen španjolskom trstikom, odnosno ratanom. U dvorištu se nalazi mali bazen s dijelom za sjedenje - prugice su, naravno, i ovdje prisutne, i to šire, tamnoplave, u nautičkom stilu i savršeno se uklapaju uz bogato raslinje uz ogradu. Još jedan stilski pogodak za Eadie!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više