Search

Kućice na drvetu u središtu Londona

Kućice na drvetu u središtu Londona

U aranžmanu tvrtke Virgin Holidays


Image: Designboom

Prekrasan arhitektonski prizor na južnoj obali Temze ovog je siječnja ugodno iznenadio Londonce. Rijetko je koji prolaznik ostao ravnodušan na divnu luksuznu kućicu na drvetu koja je u vjetrovite londonske dane unijela dašak egzotike s juga Afrike

Na visini od 10 metara na južnoj obali Temze, u samom središtu Londona, tvrtka Virgin Holidays smjestila je prekrasnu kućicu na drvetu uređenu u egzotičnom afričkom stilu, a priliku za noćenje u jedinstvenom rustikalnom ambijentu i uživanju u meniju od šest sljedova koje će pripremiti sudionik kulinarskog reality showa Masterchefa, Petrus Madutlela, dobit će svi koji se usude "sanjati još veće stvari" i prijave se na stranici Virgin Hotelsa.

Kućice na drvetu u središtu Londona (фото 1)

Ova zanimljiva arhitektonska instalacija inspirirana je luksuznim kućama na drvetu u rezervatu Lion Sands Game Reserve u Južnoafričkoj Republici koje prosječni užurbani Londonac u jeku siječanjskih temperatura i oblaka može samo sanjati. Ali nije ona samo zanimljiva izvana, u njezinom interijeru koji je uredio Hubert Zandberg pronaći ćete razne etno printove u smeđim i crvenkastim nijansama koje podsjećaju na divlji krajolik Afrike, prekrasne pletene detalje, mnoštvo tkanina i pregrada od gustih tkanina zbog čega ćete se osjećati kao da ste u nekom šatoru u srcu safarija. Autentičan dojam pojačan je tradicionalnim skulpturama i obiljem drva, a cijela priča urbane džungle zaokružena je vrlo egzotičnom gastronomskom ponudom u kojoj se, između ostalog, nude i jela spravljena od krokodilskog i nojevog mesa, začinjena autohtonim citrusnim začinom Bughu, u kojima možete uživati na balkonu s pogledom na cijeli London.

Kućice na drvetu u središtu Londona (фото 2)

Kućice na drvetu u središtu Londona (фото 3)

Kućice na drvetu u središtu Londona (фото 4)

Kućica je inače dostupna za posjet svakim danom od 11 do 18 sati, do sutra 29. siječnja, a samo će najveći sretnici dobiti priliku odsjesti i osjetiti dašak afričke divljine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više