Search

Kuhinja u koju smo se zaljubili: Domaća influencerica oduševila Instagram genijalnim uređenjem najtoplije prostorije u kući

Kuhinja u koju smo se zaljubili: Domaća influencerica oduševila Instagram genijalnim uređenjem najtoplije prostorije u kući

Vodič kroz renovaciju Ledeboss

Tekst: Lidija Lončarić

Image: Ledaboss

Obožavamo dobru hranu, a kada je ista pripremljena u istom takvom interijeru, priznajemo, padamo s nogu. Upravo zato, instantno smo se zaljubili u fotografije koje je nedavno na svom Instagram profilu podijelila domaća influencerica Leda Bosnić, internet populaciji poznatija kao Ledaboss. Njezin profil pratimo već dulje vremena i baš svakog puta uspije nas iznenaditi kreativnim idejama,  no kada je u pitanju Ledina nova kuhinja, u potpunosti smo se oduševili na čak nekoliko razina. Dizajn kuhinje na savršen način opisuje stil koji ova domaća influencerica njeguje, a mi priznajemo kako bismo baš ovdje voljeli provoditi kako jutra, tako i večeri.

Kuhinja u koju smo se zaljubili: Domaća influencerica oduševila Instagram genijalnim uređenjem najtoplije prostorije u kući (фото 1)

U opisu fotografija redizajnirane kuhinje, Leda je sa svojim pratiteljima podijelila kako je za vrijeme radova čak pet mjeseci živjela poprilično nepraktičan život, no na kraju se, dodaje, sve isplatilo. Dizajn je, spominje, djelomično osmislila sama, a pomogla joj je i ekipa iz varaždinskog Lab1 Design Interiora. Ideja je od samog početka bila bijela kuhinja s crnim detaljima i kombinacija drveta dok detalji poput kućanskih aparata i spremnika za namirnice dolaze iz različitih trgovina, spojeni tako da tvore lijepu, smislenu cjelinu. Cijelu priču o renovaciji kuhinje možete pročitati na njezinom blogu Ledaboss gdje se ujedno nalaze i sjajni savjeti za uređenje interijera.

Kuhinja u koju smo se zaljubili: Domaća influencerica oduševila Instagram genijalnim uređenjem najtoplije prostorije u kući (фото 2)

 

Kuhinja u koju smo se zaljubili: Domaća influencerica oduševila Instagram genijalnim uređenjem najtoplije prostorije u kući (фото 3)

 

Kuhinja u koju smo se zaljubili: Domaća influencerica oduševila Instagram genijalnim uređenjem najtoplije prostorije u kući (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više