Search

Lampa koju će voljeti vaše biljke

Lampa koju će voljeti vaše biljke

Lampa Milo


Image: lightovo.com

Lampe su, osim svoje praktične svrhe, vrlo važan detalj u uređenju interijera, baš kao što je i cvijeće. A što kad bismo mogli sjediniti te dva dekorativna elementa i predstaviti ih u najljepšem svjetlu...

Prozračan dizajn i ekološki predznak odlike su ove prekrasne lampe koju potpisuje poljski studio Lightovo i koja osim što pruža ambijentalno svjetlo ima i ulogu staklenika za biljčicu koju odlučite smjestiti u nju. Ideja dizajnera bila je podsjetiti nas na iskonsku povezanost s majkom prirodom i potaknuti nas da barem na trenutak zastanemo i uživamo u krhkoj i nježnoj ljepoti biljaka. Tako lampa Milo nije samo izvor svjetlosti zapakiran u prekrasan dizajn oblih linija u prozirnom puhanom staklu, već služi i kao malen, kompaktan staklenik, a predstavlja i, složit ćete se, pravo malo umjetničko djelo u koje možete udomiti vaše omiljene sobne biljke.

Lampa koju će voljeti vaše biljke (фото 1)

Lampa u gornjem dijelu ima ugrađenu LED žarulju koja u snopu hladno bijele svjetlosti suptilno osvjetljava biljku koju odlučite smjestiti u minimalistički drveni okvir, a s obzirom da LED rasvjeta ne razvija toplinu, vaše su biljčice sigurne od pregrijavanja. U ovaj "svjetleći staklenik" možete postaviti sobne biljke manje ili srednje veličine, odličan je za sve vrste začinskog bilja, ali i male simpatične sukulente, a lampu možete po želji objesiti ili njome uljepšati omiljeni kutak u prostoriji.

Lampa koju će voljeti vaše biljke (фото 2)

Lampa koju će voljeti vaše biljke (фото 3)

Lampa koju će voljeti vaše biljke (фото 4)

Lampa koju će voljeti vaše biljke (фото 5)

Lampa koju će voljeti vaše biljke (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više