Traži

Lampa koju će voljeti vaše biljke

Lampa koju će voljeti vaše biljke

Lampa Milo


Fotografija: lightovo.com

Lampe su, osim svoje praktične svrhe, vrlo važan detalj u uređenju interijera, baš kao što je i cvijeće. A što kad bismo mogli sjediniti te dva dekorativna elementa i predstaviti ih u najljepšem svjetlu...

Prozračan dizajn i ekološki predznak odlike su ove prekrasne lampe koju potpisuje poljski studio Lightovo i koja osim što pruža ambijentalno svjetlo ima i ulogu staklenika za biljčicu koju odlučite smjestiti u nju. Ideja dizajnera bila je podsjetiti nas na iskonsku povezanost s majkom prirodom i potaknuti nas da barem na trenutak zastanemo i uživamo u krhkoj i nježnoj ljepoti biljaka. Tako lampa Milo nije samo izvor svjetlosti zapakiran u prekrasan dizajn oblih linija u prozirnom puhanom staklu, već služi i kao malen, kompaktan staklenik, a predstavlja i, složit ćete se, pravo malo umjetničko djelo u koje možete udomiti vaše omiljene sobne biljke.

Lampa u gornjem dijelu ima ugrađenu LED žarulju koja u snopu hladno bijele svjetlosti suptilno osvjetljava biljku koju odlučite smjestiti u minimalistički drveni okvir, a s obzirom da LED rasvjeta ne razvija toplinu, vaše su biljčice sigurne od pregrijavanja. U ovaj "svjetleći staklenik" možete postaviti sobne biljke manje ili srednje veličine, odličan je za sve vrste začinskog bilja, ali i male simpatične sukulente, a lampu možete po želji objesiti ili njome uljepšati omiljeni kutak u prostoriji.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više