Search

Lenny Kravitz postao dizajner namještaja

Lenny Kravitz postao dizajner namještaja

Pogledajte kako izgleda namještaj s potpisom slavnog pjevača


Image: Buro 24/7 Rusija

Svi vi koji osjećate nostalgiju za retro stilom u dizajnu interijera, obratite pozornost na kolekciju namještaja s potpisom Lennyja Kravitza i kompanije CB2. Ovi unikatni komadi u prodaju stižu 1. listopada

Lenny Kravitz je nakon Brada Pitta, Pharrella Williamsa i Vanilla Icea, jedan od posljednjih koji se počeo baviti dizajnom namještaja. Slavni je pjevač uz glazbu i omiljeni hobi - fotografiju (nedavno smo vam pisali o njegovoj izložbi u Beču), pronašao vremena i za osmišljavanje kolekcije namještaja u vrlo elegantnom retro stilu za poznatu tvrtku koja se bavi namještajem i dizajnom interijera, CB2. 

Slavni je pjevač prije nekoliko godina osnovao vlastitu tvrtku za dizajn interijera Kravitz Design koja je ostvarila brojne suradnje po pitanju rezidencijalnih i komercijalnih uređenja te produkt dizajna. A suradnja s tvrtkom CB2 veliki je komercijalni iskorak za Kravitz Design.

Lenny Kravitz postao dizajner namještaja (фото 1)

"Naša ideja bila je stvoriti komade inspirirane mojim osobnim stilom te svim stvarima koje su me inspirirale tijekom mojih brojnih putovanja.", rekao je slavni rocker o ovoj kolekciji namještaja u obavijesti za medije te nadodao "Ova će se kolekcija svidjeti različitim ljudima, a mene će osobno veseliti upotreba namještaja Kravitz Design u različitim interijerima uključujući i mojim domovima na Bahamima i Brazilu.".

Lenny Kravitz postao dizajner namještaja (фото 2)

Kravitz Design osnovan je 2003. godine, a do sada su ostvarene suradnje s brendovima poput Kartell, Lea Ceramiche i Milan Furniture uz uređenja interijera brojnih hotela. Kako je i sam pjevač rekao o svojoj inspiraciji stvarajući ovu kolekciju razmišljao je o glazbi te kulturi clubbinga u Kaliforniji i New Yorku tijekom slavnih sedamdeseteih godina prošlog stoljeća. 

Lenny Kravitz postao dizajner namještaja (фото 3)

Lenny Kravitz postao dizajner namještaja (фото 4)

Lenny Kravitz postao dizajner namještaja (фото 5)

Lenny Kravitz postao dizajner namještaja (фото 6)

Lenny Kravitz postao dizajner namještaja (фото 7)

Lenny Kravitz postao dizajner namještaja (фото 8)

Lenny Kravitz postao dizajner namještaja (фото 9)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više