Search

Lijena ljetna nedjelja? Uz ove sitnice postat će savršena!

Lijena ljetna nedjelja? Uz ove sitnice postat će savršena!

Tekst: BURO.


Nedjelja je naš omiljen koncept na cijelom svijetu! To je dan kada nas svi puštaju na miru (čak i mi sami sebe). Sve može, a ništa ne mora. Ona idealna podrazumijeva da ne postoje nikakvi planovi, koji će se možda pojaviti ovisno o tome kako budemo raspoloženi kad se probudimo. Znači može sunčanje, može i čišćenje kuće (napokon), ali bome može i samo ležanje i gledanje u plafon - povest ćemo to pod životno strateško planiranje. Kako bi nedjelja postala zaista dobra, ovo su ljetne sitnice koje bi trebali otkriti. Ali i ne morate.

Minnidip

Lijena ljetna nedjelja? Uz ove sitnice postat će savršena! (фото 1)

Trend dizajniranih bazenčića na napuhavanje je tu i moramo priznati da nam se to opasno sviđa! Radi se o bazenima koji su manjih dimenzija, zgodni su za super brzo „instaliranje“ u dvorištu ili na terasi, a izgledaju i više nego kul! Minnidip je 2017. godine osnovala Emily Vaca, a danas njena tvrtka bilježi prodaju od nekoliko milijuna dolara. Ove sezone novost su bazenčići inspirirani chic destinacijama od Maroka do Amalfija. Tu su i mini verzije bazena, koje su namijenjene hlađenju pića, njihov obujam je 66 cm i koštaju oko 20 dolara, a dolaze se s printom lubenice i banana listova.

Lijena ljetna nedjelja? Uz ove sitnice postat će savršena! (фото 2)

Fern Fans

Lijena ljetna nedjelja? Uz ove sitnice postat će savršena! (фото 3)
Lijena ljetna nedjelja? Uz ove sitnice postat će savršena! (фото 4)

It djevojke Daisy Hoppen i Amanda Borberg odlučile su zajedno pokreniti mali biznis, a palo im je na pamet da u modu vrate old school lepeze, one kvalitetne, ručno izrađene. Tako je nastala marka Fern Fans, a zahvaljujući njihovim konekcijama sve je brzo uzletjelo, Fern lepeze uskoro stižu na Net-a-Porter platformu. Imale su zajedničku kolekciju s &Other Stories, a lepeze su koristili svi gosti na Tjednu mode u Kopenhagenu. Daisy i Amanda našle su zanatlije u Valenciji, gradu koji je poznat po tradiciji izrade lepeza i sve se izrađuje od drveta breze. Dizajn je glamurozan i priziva neko prohujalo vrijeme, radi se o vrlo elegantnom asesoaru koji će vam stvarno dobro doći tijekom vrelih dana.

Ciao Chiara

Lijena ljetna nedjelja? Uz ove sitnice postat će savršena! (фото 5)

Ciao Chiara je koncept koji je razvila Chiara Perano. Umjetnica talijansko-engleskog porijekla je prošle godine lansirala svoj online shop pod tim imenom i tamo možete pronaći printeve, keramiku i sitnice za dom. Ona se prije svega igra ispisivanjem debeljuškastim slovima, uz mrvu romantične nostalgije karakteristične za Italiju. Chiara kroz svoj rad slavi stvari koje čine život: obitelj, dobru hranu i dizajn. Do sada je surađivala s klijentima među kojima su Instagram, Hermès, Burberry, Mulberry, Anthropologie, Mr Porter, Soho House, Adobe i Liberty London. Ovog ljeta lansirala je kolekciju „A Casa“ u suradnji s kompanijom Papier, bilo da je vaše ljetno piće spritz ili rosé, lako ćete pronaći piće za vaš zid.

Lijena ljetna nedjelja? Uz ove sitnice postat će savršena! (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više