Search

Lijepa i moderna kutija za ručak s pametnom aplikacijom

Lijepa i moderna kutija za ručak s pametnom aplikacijom

Prepd Pack


Image: Prepd Pack

S Prepd Pack kutijom za ručak zaboravite na frustracije i nedostatak inspiracije prilikom slaganja menija! Osim što je moderan i lijep, Prepd Pack je kompatibilan s odličnom aplikacijom koja će vam složiti idealan ručak

Pauza za ručak na poslu u većini ureda izgleda slično: ili naručujemo hranu iz raznih catering servisa, ili odlazimo u žurbi po sendvič, ili u najboljem slučaju pripremimo nešto kod kuće i ponesemo sa sobom. Zato je tim koji stoji iza projekta Prepd Pack, i koji ga promovira putem svoje crowdfunding kampanje na platformi Kickstarter, zaključio je da je vrijeme za revolucionarne promjene kad je o kutijama za ručak riječ. A što točno ta revolucija podrazumijeva? Od planiranja, pripreme pa sve do praćenja nutritivne vrijednosti vašeg ručka koje vam omogućuje sjajna aplikacija, Prepd Pack misli na sve.

Lijepa i moderna kutija za ručak s pametnom aplikacijom (фото 1)

Lijepa i moderna kutija za ručak s pametnom aplikacijom (фото 2)

Ova lijepa i pametna kutija za ručak sastoji se od moderno dizajnirane ambalaže čiji izgled podsjeća na japansku bento kutiju za ručak, za koju Japanci vjeruju da prenosi pozitivnu energiju, a u njoj se nalazi nekoliko manjih modularnih kutija u različitim veličinama i pribor za jelo. Svi dijelovi Prepd Pack kutije za ručak izrađeni su od plastike bez opasnih kemikalija poput BPA, mogu se prati u perilici i mogu se slagati jedan na drugi.

Lijepa i moderna kutija za ručak s pametnom aplikacijom (фото 3)

Lijepa i moderna kutija za ručak s pametnom aplikacijom (фото 4)

Lijepa i moderna kutija za ručak s pametnom aplikacijom (фото 5)

Aplikacija koja prati kutiju osmišljena je uz pomoć chefova, istinskih gurmana i nutricionista, a ideje za jela organizirane su prema nekoliko kategorija: tipu ishrane, ključnim sastojcima obroka i usklađene su sa zdravstvenim ciljevima pojedinca. U ponudi je pregršt recepata koje možete izmjenjivati tijekom cijelog tjedna, a aplikacija mjeri nutritivni sastav obroka te vam nudi personaliziran popis za kupovinu koji je usklađen s vašim potrebama i uobičajenim porcijama.

Pogledajte video i doznajte više o ovom odličnom konceptu i ako vam se svidio, podržite ga na platformi Kickstarter. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više