Search

Ljetna čarolija je na Hvaru

Ljetna čarolija je na Hvaru

Cocktail bar Candela


Image: promo

Mjesto kao stvoreno za uživanje u mediteranskom okruženju uz hladan osvježavajuć koktel

Simpatičan cocktail bar Candela s mediteranskim šarmom smješten je u Jelsi, na otoku Hvaru. A uz samu rivu s ljetne terase pruža se prekrasan pogled na more i zalazak sunca. Tako je krajobrazna arhitektica Tijana Čavara zaslužna za uređenje i dizajn prostora, barmen i koktel majstor Alan Petrović za vrhunsko ugostiteljstvo, a DJ Siniša Kovač za kvalitetnu glazbu koja prati cijelu priču ovog lokala. 

Ljetna čarolija je na Hvaru (фото 1)

Prostorom dominiraju lagane, morske boje uz rustikalni šarm namještaja od tikovine. Dodatnu toplinu i šarm cjelokupnom prostoru daje i drvena natkrivena terasa. Upravo u natkrivenom dijelu terase, kojeg čine i sjedeće garniture od ratana i niski stolovi koje je prethodni vlasnik dopremio s dalekog Balija, stvoren je ugođaj "dnevnog boravka" kako bi se posjetitelji osjećali ugodno i opušteno.

Ljetna čarolija je na Hvaru (фото 2)

Ono što najviše privlači pozornost, uz igru boja, jest mnoštvo detalja, poput palmi i ostalih biljaka u zanimljivim teglama, jastučića, ogledala s odrazom mora, svijećnjaka, zanimljivih okvira s Hrelića, pletenih boca, petrolejskih lampi, knjiga... S obzirom na ograničeni budžet mnoštvo detalja izrađeno je ručno, a korištene su i trenutno popularne drvene palete koje su uz minimalno novca pretvorene u zanimljiv komad namještaja u funkciji polica. S obzirom na sam naziv cocktail bara "Candela", čija riječ potječe iz Španjolske, a označava jedinicu intenziteta svjetlosti, velika je pažnja pridana rasvjeti i njenoj dekorativnoj ulozi igrom svjetlosti i sjene. 

Ukoliko se nađete u Jelsi ne propustite doživjeti ovo mjesto i osvježiti se ljetnim koktelom.

Ljetna čarolija je na Hvaru (фото 3)

Ljetna čarolija je na Hvaru (фото 4)

Ljetna čarolija je na Hvaru (фото 5)

Ljetna čarolija je na Hvaru (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više