Traži

Ljupka čajana u pastelnim tonovima

Ljupka čajana u pastelnim tonovima

Interaktivno i modularno mjesto


Fotografija: Shaira Luna,
maxinemarcelino.com

Novootvorena čajana u Manili svim ljubiteljima ovog ritualnog napitka, ali i onima koji će to tek postati, novo je "it" mjesto

Renée Sebastian certificirani je stručnjak za čajeve na Filipinima. Nedavno je predstavio i svoj brend čajeva naziva Da.U.De koji nudi razne mješavine po pristupačnim cijenama, ne bi li ljubiteljima ovog ritualnog napitka približio i neke malo drugačije okuse i arome. Uzevši sve u obzir, logičan slijed bio je i otvaranje čajane, naziva Sweetea’s u Manili, i to u sklopu jednog trgovačkog centra.

Ljupka čajana u pastelnim tonovima (фото 1)

Kako bi prostor zaživio u stilu u kojem ga je on zamislio, za pomoć je angažirao cijenjenu arhitekticu Íris Cantante koja je njegovu ideju uspješno realizirala i oživila. Prirodni materijali u interijeru čajane bili su apsolutni "must-have", a kako bi ih naglasila, odlučila se za nježne, umirujuće, pastelne tonove koji su se sjajno uklopili u viziju koja se nadograđuje uz smirujući ritual ispijanja čajeva. No, moderni dodatak, kako to obično biva, bio je neizbježan, ali ga je arhitektica iskoristila u smislu funkcionalnosti. Naime, svi elementi su apsolutno modularni i izvlačnog karaktera, dok je prostor, posebice stražnji dio osmišljen kao interaktivni punkt na kojem se gosti mogu družiti, razgovarati i ispijati svoje omiljene čajeve, ali i kave. 

Ljupka čajana u pastelnim tonovima (фото 2)

Ljupka čajana u pastelnim tonovima (фото 3)

Ljupka čajana u pastelnim tonovima (фото 4)Ljupka čajana u pastelnim tonovima (фото 5)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor