Search

Loft s pogledom na najuži centar Londona

Loft s pogledom na najuži centar Londona

Saint Martins Lofts


Ovi luksuzno dizajnirani stanovi nalaze se u bivšoj glavnoj zgradi Central Saint Martins College of Art and Design u londonskoj četvrti Soho

Renovacija je izvršena poštujući arhitektonsku i umjetničku povijest zgrade s dodatkom moderne londonske estetike. Stanovi se nalaze na samom vrhu zgrade i zauzimaju četiri kata, a sastoje se od pet dvoetažnih apartmana, šest lateralnih stanova koji imaju pogled na obje strane zgrade te dva penthousea s fascinantnim pogledom na centralni London. U interijeru prevladava bijela boja i drvo te namještaj suvremenog dizajna. Prestižna lokacija diktira i cijenu, tako da se ona kreće oko 7 milijuna dolara.

Loft s pogledom na najuži centar Londona (фото 1)

Loft s pogledom na najuži centar Londona (фото 2)Loft s pogledom na najuži centar Londona (фото 3)Loft s pogledom na najuži centar Londona (фото 4)Loft s pogledom na najuži centar Londona (фото 5)Loft s pogledom na najuži centar Londona (фото 6)Loft s pogledom na najuži centar Londona (фото 7)Loft s pogledom na najuži centar Londona (фото 8)Loft s pogledom na najuži centar Londona (фото 9)Loft s pogledom na najuži centar Londona (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više