Search

London će dobiti golf igralište s potpisom Zahe Hadid?

London će dobiti golf igralište s potpisom Zahe Hadid?

London Design Festival


Image: buro247.ru

Idejna rješenja za koncept mini golf igrališta na londonskom Trafalgar Squareu ponudila su neka značajna imena iz domene arhitekture, dizajna i umjetnosti, kao što su Tom Dixon, Paul Smith, ali i nedavno preminula arhitektica Zaha Hadid

Nevjerojatan projekt trebao bi uskoro osvanuti na popularnom londonskom Trafalgar Squareu. Projekt je to koji je pokrenut od strane organizatora London Design Festivala. Naime, oni su putem Kickstarter platforme za financiranje uz donacije odlučili ideju mini golf igrališta u potpunosti realizirati, a za njega potražuju 120.000 funti. Obzirom da su u sam projekt uključena i neka renomirana imena iz domene arhitekture, dizajna i umjetnosti, jer su idejna rješenja između ostalog ponudili i nedavno preminula arhitektica Zaha Hadid, ali i neki drugi umjetnici, arhitekti i dizajneri poput Toma Dixona, Paula Smitha, gotovo je sigurno kako će ovaj inovativan i duhovit koncept zaživjeti i krasiti britansku prijestolnicu. Golf igralište bi trebalo osvanuti u terminu od 17. do 22. rujna ove godine. Trenutno su prikupili preko 3.000 funti, a kampanja za prikupljanje financija traje još oko 40 dana.

London će dobiti golf igralište s potpisom Zahe Hadid? (фото 1)London će dobiti golf igralište s potpisom Zahe Hadid? (фото 2)London će dobiti golf igralište s potpisom Zahe Hadid? (фото 3)London će dobiti golf igralište s potpisom Zahe Hadid? (фото 4)London će dobiti golf igralište s potpisom Zahe Hadid? (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više