Search

Luksuzan hotel u Dućama

Luksuzan hotel u Dućama

Raskošan dizajn hotela Damianii

Ana Pavić


Image: Damianii

Opuštanje uz najljepše prirodno okruženje u pitoresknim Dućama

Hotelska ponuda u malom mjestu Duće, koje se nalazi tik do Omiša, postala je bogatija s otvorenjem luksuznog hotela Damianii. Radi raskošnog stila uređenja te atraktivnog velikog bazena s prednje strane hotela koji gleda na Jadransko more, Damianii podsjeća na minijaturni Miami Beach. Terasa hotela Damianii definitivno je mjesto gdje možete organizirati vrhunski cocktail party i pritom uživati u pitoresknom okruženju. Realizacija projekta je trajala četiri godine i povjerena je Editi Geci, vlasnici arhitektonskog studija Geci. Investitor Zvonimir Damjanović poželio je hotel na svjetskoj razini koji će privući goste sa svih strana svijeta. Visoka ocjena na poznatoj stranici booking.com dokaz je da je gospodin Damjanović u tome uspio. Poseban ponos hotela je à la carte restoran Gold Code koji vodi poznati hrvatski kuhar Špiro Pavlić.

Damianii

Damianii

Prema riječima arhitektice Geci pri dizajnu hotela prvenstveno se vodilo potrebama gostiju, gdje je naglasak na individualnom pristupu, kako uslugom tako i dizajnom. Korišteni su najluksuzniji materijali, u nijansama crne, bijele, srebrne i zlatne boje. Hotel se sastoji od 12 individualno dizajniranih soba s pripadajućim kupaonicama.

Damianii

Damianii

Damianii

Svaka soba se sastoji od velikog otvorenog dnevnog boravka i spavaće sobe te terase. Dvije najluksuznije sobe imaju jacuzzi na terasi i u kupaonicama, zajedno sa saunama kao vrhunskim wellness iskustvom. Ostale 4 sobe imaju jacuzzi u kupaonici, a u svakoj sobi implementirana je najnovija tehnika upravljanja prostorom.

Damianii

Damianii

Dizajn kreveta i namještaja je po prilagođenim mjerama proizveden u Hrvatskoj, dizajniran od autorice projekta Edite Geci. Početkom zimske sezone svoja vrata će otvoriti i Wellness Diamond koji je smješten u podrumu hotela, a koji će nuditi najnoviju tehnologiju sauna, unutarnji bazen, ice bar te lounge bar.

Damianii

Damianii

Damianii

Damianii

Damianii

Damianii

Damianii

Damianii

Damianii

Related articles

Buro 24/7 Selection

više