Search

Luksuzna rezidencija s dizajnerskim interijerima kuće Fendi

Luksuzna rezidencija s dizajnerskim interijerima kuće Fendi

Fendi Château Residences u Miamiju


Image: Buro247.ua

Nakon Hilfigera i Armanija koji su oboje najavili luksuzan dolazak u Miami, na velika vrata stiže i talijanska kuća Fendi

Fendi je dogovorio suradnju s arhitektonskim studijem Château Group o gradnji luksuzne rezidencije od 12 katova s pogledom na ocean. Zdanje inspirirano morem i morskim valovima te su njegove kaskadne staklene terase izvedene u valovitom obliku. Otvaranje se najavljuje za 2016. godinu, a u ponudi će biti 58 luksuznih apartmana i penthousea iz kojih će se prostirati neometani pogled na pučinu. Za dizajn interijera bit će odgovorna kuća Fendi koja će unijeti dašak talijanskog klasičnog luksuza u američko okruženje. Najsuvremenija tehnologija imat će pečat povijesti brenda Fendi Casa, a sigurni smo kako će mnogi prepoznati kvalitetu koju će nuditi Fendi Château Residences.

Luksuzna rezidencija s dizajnerskim interijerima kuće Fendi (фото 1)

Luksuzna rezidencija s dizajnerskim interijerima kuće Fendi (фото 2)Luksuzna rezidencija s dizajnerskim interijerima kuće Fendi (фото 3)Luksuzna rezidencija s dizajnerskim interijerima kuće Fendi (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više