Search

Luksuzna vila vrijedna 85 milijuna dolara novi je dom Beyoncé?

Luksuzna vila vrijedna 85 milijuna dolara novi je dom Beyoncé?

Zdanje na Beverly Hillsu

BURO.


Image: Ben Bacal

Unatoč glasinama o bračnim problemima Beyoncé i njezin suprug, rap mogul Jay-Z navodno kupuju ovo raskošno zdanje vrijedno nevjerojatnih 85 milijuna dolara

Luksuzna agencija za nekretnine sa zavidnim portfolijem kuća za glumce s A-liste nedavno je objavila kako se prodaje impresivno zdanje na adresi 1181 North Hillcrest na Beverly Hillsu. Kuća je radi svoje astronomske cijene dostupna samo onima iznimno dubokog džepa, a šuška se kako su jedni od zainteresiranih kupaca glazbeni megapar Beyoncé i Jay-Z čije se zajedničko bogatstvo procjenjuje na milijardu američkih dolara.

Beyonce Home

Par je već neko vrijeme u potrazi za idealnom vilom, a jedina koja im je zapela za oko je ova raskošna građevina s koje puca panoramski pogled na Los Angeles. Da je ovo doista vila dostojna jedne rap zvijezde dokazuje i podzemna garaža koja izgleda poput skupocjenog autosalona s velikim foteljama od kože, staklenim biljarskim stolom i površinom na koju stane dvadeset automobila.

Beyonce Home

Kuća ima sve što je potrebno jednoj zvijezdi s A-liste: "inifinity" bazen, privatno kino, prostorije za druženje, raskošne kupaonice sa staklenim stijenama, bezbroj spavaćih soba, "walk-in" ormar dovoljno velik da u njemu osvane carstvo dizajnerskih kombinacija i cipela za nju i njega. Pravi kalifornijski san prostrt na 2200 kvadratnih metara.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više