Search

Luksuzne terme u srcu Manhattana

Luksuzne terme u srcu Manhattana

Terme Aire


Image: PR

Rimske terme stoljećima su bile od velikog društvenog značaja. Ukrašene freskama, mozaicima i kipovima bile su centar društvene elite o kojoj je ispisana povijest...

Mjesto je to u kojima su se nalazili bazeni, knjižnice, teretana, šetališta i trijemovi. I tada su prostorije imale formu današnjih wellness centara pa su tako sadržavale i vruće kupke, saune, parne kupelji, a sve je bilo bogato ukrašeno freskama, kipovima i mozaicima. Kupke su bile mjesta od velike društvene važnosti. Upravo je ovakva filozofija i koncept prije 15 godina nagnala grupu prijatelja da u Sevilji otvore luksuzne terme po uzoru na svoje pretke.

Luksuzne terme u srcu Manhattana (фото 1)

Aire grupa tako je započela stvarati zonu opuštanja ispunjenu vrhunskom uslugom, stilom i osebujnim dizajnom. Nit vodilja bila je povijest rimskih i grčkih kupališta pa su u svoj koncept unijeli eleganciju i šarm tradicionalnih kupki. Posebnost grupe Aire leži u tome što svojim konceptom poslovanja njeguje kulturu baštinu gradova u kojima otvaraju nove terme pa su tako lokacije ovih ekskluzivnih termi pomno birana mjesta obnovljenih povijesnih građevina.

Luksuzne terme u srcu Manhattana (фото 2)

Danas postoji više Aire termi u svijetu, a jedne od posebnijih su one u New Yorku smještene u zgradi bivše tvornice tekstila na Manhattanu koja je izgrađena 1883. godine. Ljepota ovih njujorških termi i privlačne arome koje struje zrakom prostor su pretvorili u oazu mira u kojoj ćete poželjeti ostati cijeli dan. Mramor, matirani kamen te sjajni Rosa Beta kamen koji mijenja boju ovisno o toplini zraka termama daje raskoš i čistinu.

Luksuzne terme u srcu Manhattana (фото 3)

Bogatstvo materijala u lijepom je skladu s detaljima poput lampiona, pomno promišljenih svjetlosnih efekata te dizajniranih ležaljki različitih oblika. U ovim kupkama možete otići i na sate joge, pilatesa ili pak uživati u večerima uz gitaru. Nekada nespojivi elementi stvaraju odlične stvari, a Terme Aire najljepši su takav primjer u kojem ćete zasigurno pronaći unutarnji mir.

Luksuzne terme u srcu Manhattana (фото 4)

Luksuzne terme u srcu Manhattana (фото 5)

Luksuzne terme u srcu Manhattana (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više