Search

Mala oaza mira u centru Zagreba

Mala oaza mira u centru Zagreba

Kim's caffee


Image: PR

U Petrovoj ulici na broju 21 postoji jedno posebno mjesto gdje možete odmoriti od gradske gužve. Prostor ispunjen toplinom poziva na uživanje i zalogaj ukusnih slastica...

Kim's Coffee je lokal koji je otvoren 2011. godine, s idejom da se gostima pruži ugodna atmosfera u kojoj će se osjećati "kao u dnevnom boravku".  Iako lokal nije velik, ispunjen je detaljima i komadima namještaja koji daju poseban štih cijelom prostoru. Kombinacija retro uzoraka s romantičnim detaljima Kim's Coffee učinio je pravim dnevnim boravkom koji je na raspolaganju svim njegovim gostima.
Mala oaza mira u centru Zagreba (фото 1) 

Kad se vlasnica Lilo Antoljak, majka troje djece, doselila iz Beča u Zagreb, htjela je otvoriti kafić u koji će obitelji s djecom moći popiti kavu, u kojem će moći pojesti fini komad torte te uz to popiti šalicu dobre kave. Kafić je uređen s jako puno pažnje. Fotelje, okrugli stolovi i puno ukrasa ispunjavaju prostor, a sam interijer se mijenja ovisno o godišnjem dobu. Ljeti lokal krase vesele ljetne boje, a zimi crvena i bijela boja zavladaju prostorom uz pokoji blagdanski detalj. 

Mala oaza mira u centru Zagreba (фото 2)

Ljetna ponuda u Kim'su čine razne vrste smoothieja, prirodni i svježe cijeđeni sokovi koji su načinjeni isključivo sa svježim voćem ili povrćem, poput maline, jagoda, bosiljka, borovnica, ili banane. U ponudi su različiti frapuccini (hladne kave s okusima), sladoledni frapei, oreo cookie shake, koji je i jedan od glavnih specijaliteta ovog lokala. Zimi su jako popularni različiti topli napitci od kave, poput Kim's latte badem, Kim's coffee lješnjak, latte speculatius, Kim's čokolada s medom i bademom. Ovo je mjesto u Zagrebu koje ima svoju priču koju će vam rado ispričati kada ga posjetite. 

Mala oaza mira u centru Zagreba (фото 3)

Mala oaza mira u centru Zagreba (фото 4)

Mala oaza mira u centru Zagreba (фото 5)

Mala oaza mira u centru Zagreba (фото 6)

Mala oaza mira u centru Zagreba (фото 7)

Mala oaza mira u centru Zagreba (фото 8) 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više