Search

Meow Parlour je kafić u kojem mačke imaju prednost

Meow Parlour je kafić u kojem mačke imaju prednost

U New Yorku


Image: buro247.kz

Osim ispijanja kave, u novo otvorenom kafiću u New Yorku s plemenitim ciljem, gosti se mogu podružiti s mačkama, ali ih i posvojiti te osigurati novi, topli dom

Kafić za mačke zgodnog imena Meow Parlour nedavno je otvorio svoja vrata u New Yorku. Dizajn ovog cool mjesta s plemenitim ciljem dizajnirao je arhitektonski studio Sonya Lee. Mjesto je to na kojem se osim ispijanja kave, gosti mogu podružiti s mačkama koje su u potrazi za novim toplim domom. I dok one čekaju svog novog vlasnika ili vlasnicu, cijeli prostor, minimalističkog i pročišćenog stila interijera osmišljen je tako da se one mogu slobodno penjati i boraviti na elementima, koji su specijalno kreirani za njihove svakodnevne aktivnosti, igru skrivača i istraživanje.

Meow Parlour je kafić u kojem mačke imaju prednost (фото 1)

Rupe i skrovišta u policama, modularni elementi, heksagonalni stolići s mekanom površinskom plohom namijenjeni su samo njima jer se u Meow Parlour kafiću naglasak ipak stavio na što opušteniji boravak ovih malih i umiljatih ljubimaca. Kako bi se što veća količina prolaznika na njih osvrnula, u izlog samog kafića smješten je predimenzionirani 3D "meow" natpis u koji se mačke često vole zavući i "dočekivati i prizivati" goste, ili možda još bolje, svoje nove skrbnike. 

Meow Parlour je kafić u kojem mačke imaju prednost (фото 2)Meow Parlour je kafić u kojem mačke imaju prednost (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više