Search

Minimalistička čokoladarnica s levitirajućom 3D vitrinom

Minimalistička čokoladarnica s levitirajućom 3D vitrinom

Dizajnerski interijer u Japanu


Image: buro247.ru

Za inovativni dizajn interijera dućana belgijskih čokoladnih delicija zaslužan je poznati japanski studio koji na razne načine pomiče granice dizajna, Nendo, a ovaj su put kreirali prostor koji više nalikuje dućanu glazbenih ploča ili kakvoj futurističkoj ljekarni nego čokoladarnici

U Antwerpenu je ovaj dućan poznat po najneobičnijim kombinacijama čokoladnih okusa pa vas ne bi trebala začuditi činjenica da je čokoladarnica BbyB nagrađena dvjema Michelin zvjezdicama. U Tokiju se ova čokoladarnica smjestila u užurbanoj trgovačkoj četvrti.

Nađete li se u ovom neobičnom strogo minimalističkom dućanu, omiljenu čokoladnu poslasticu možete potražiti prema bojama, budući da su se prilikom rasporeda deserata vodili paletom boja. Kad je riječ o okusima, ovdje možete očekivati čokoladu oplemenjenu paprom, marakujom, bosiljkom i solju, ali i drugim neobičnima kombinacijama.

Naizgled beskonačna 3D vitrina dugačka je 12,5 metara i djeluje kao da levitira u zraku zahvaljujući prozirnim policama, čime se naglašava šarenilo ambalaža čokoladica. Kad napokon odaberete čokoladu i odlučite otvoriti policu, učinit će vam se da se iza kriju još stotine jednakih čokolada. Svi oni koji nisu skloni isprobavanju najrazličitijih okusa na kraju dućana mogu popiti šalicu kave i uživati u čistim linijama i minimalističkoj pročišćenosti prostora.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više