Search

Minimalistička stolica s potpisom studija Brigada

Minimalistička stolica s potpisom studija Brigada

Umamica


Image: Brigada

Arhitektura i dizajn su iznimno jaki alati u stvaranju vlastitog identiteta što se vrlo jasno može vidjeti kroz jednostavan, ali čvrst dizajn koji kroz svoje kreacije prezentira Brigada tim

Iz raznovrsne ponude namještaja modernog dizajna, Brigada tim svojim idejama uvijek ide korak ispred. Tako je nastala i Umamica, neudobno-udobna stolica koja je posebno dizajnirana za novi zagrebački restoran brze hrane. Izrađena u tri veličine i boje, ova stolica predstavlja čisti minimalizam. Dizajn naslona i sjedišta prilagođen je restoranu brze hrane u kojem je potrebno osigurati kratko zadržavanje uz dovoljnu udobnost. Istraživanje, znatiželja i razigranost glavne su karakteristike koje opisuju ovaj novitet u proizvodnji Brigada tima.

Minimalistička stolica s potpisom studija Brigada (фото 1)

Umamica je osmišljena i projektirana u duhu koncepta restorana koji djeluje kao kreativni laboratorij u kojem će gosti moći istraživati, pomicati granice svoje znatiželje, ali se i zabaviti u svim različitostima prostora. Dosljednost u povezivanju prostora i stolice očituje se kroz šarene cijevi koje su baza konstrukcije, a također i istaknuti element u interijeru. Ova ljepotica minimalizma bila je predstavljena na ovogodišnjem drugom izdanju Tjedna dizajna u Zagrebu u Laubi gdje je ostavila dobar dojam na ljubitelje jednostavnog i jedinstvenog dizajna.

Minimalistička stolica s potpisom studija Brigada (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više