Search

Mističan paviljon koji oduševljava planinare

Mističan paviljon koji oduševljava planinare

U šumi Winterfold u Engleskoj


Image: Richard Chivers,
John Miller

Riječ je o idiličnoj postaji za odmor koju karakteriziraju eliptičan oblik i konstrukcija ispunjena drvenim ovalnim pločicama na kojima su ispisane poruke

Smješten usred Winterfold šume u Engleskoj, paviljon naziva "Perspectives" idilična je postaja za odmor koja oduševljava sve pristigle planinare. Zanimljiv projekt potpisuje Giles Miller, a konstrukcija je izrađena od ovalnih pločica načinjenih od cedrovine na kojima su ispisane kratke, inspirativne i moćne poruke koje su ljudi ostavljali na javnim površinama, a koje imaju neki poseban značaj. Paviljon je eliptičnog oblika, a ujedno je prikladno skrovište svima koji se ovdje nađu u trenutku nepovoljnog vremena. Zbog svoje neobične perspektive, funkcije i realizacije, mjesto je ovo na kojem bi posjetitelji trebali iskoristiti trenutak za sebe i svoj mir.

Mističan paviljon koji oduševljava planinare (фото 1)Mističan paviljon koji oduševljava planinare (фото 2)Mističan paviljon koji oduševljava planinare (фото 3)Mističan paviljon koji oduševljava planinare (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više