Search

Mladi balkanski dizajneri na Sajmu namještaja u Kölnu

Mladi balkanski dizajneri na Sajmu namještaja u Kölnu

Young Balkan Designers 2015: Common Grounds


Young Balkan Designers 2015: Common Grounds (Mladi balkanski dizajneri 2015: Zajedničko tlo) putujuća izložba nastavlja osvajati europsku scenu dizajna!

Izložba će nakon Beograda, Zagreba, Skoplja, Tirane, Plovdiva, Beča, Istanbula i Budimpešte biti predstavljena na prestižnom Međunarodnom sajmu namještaja u Kölnu od 18. do 24. siječnja, i to u sklopu zone "Pure Talents", u hali 4.2 (štand E-010).

Godišnja izložba "Pure Talents" Međunarodnog sajma namještaja u Kölnu predstavlja rezultat aktivnosti sajma usmjerenih prema afirmaciji i promoviranju perspektivnih dizajnera širom svijeta i posvećena je prezentaciji projekata koje razvijaju nezavisne mreže i organizacije koje djeluju na područjima produkt dizajna, dizajna interijera i arhitekture.

Mladi balkanski dizajneri na Sajmu namještaja u Kölnu (фото 1)

Izložba u okviru Međunarodnog sajma namještaja u Kölnu predstavlja idealnu destinaciju za sve one koji su u potrazi za specifičnim, originalnim i "nebrušenim" dizajnom jer će posjetitelji hale 4.2, gdje je smještena ova visokokvalitetna izložba, moći pogledati brojne eksperimentalne i nekonvencionalne prototipe dizajna, otkriti nove koncepte, upoznati se s inovativnom primjenom materijala, kao i s novim mogućnostima dizajna. Više o sajmu potražite ovdje.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više